دیشب سر شامپو دعوامون شد شامپو من فرق داره بخاطر همین متوجه نشدم شامپوش تموم شده از حموم اومد گفت چرا نمیگی شامپو بخرم وقتی میبینی تموم شده گفتم از کجا بدونم متوجه نشدم خوب میگفتی میخریدم ، بهم میگه نه وظیفه تو ببینی تموم شده یا نه 😐گفتم چه ربطی به وظیفه داره و از اینجا بحث شروع شد و کشوند به خوانوادمو شام نخورد و اصلا یه داستانی شد واسه خودش ۲ ساعت تمام داشتیم بحث میکردیم حرفاشو میزد داد میزد بعد به من میگفت داد نزن خفه شو 😢
۲ماه پیش با مامانم دعواش شده بود گفت مامانت گوه خورده به من فش داده 😔😔😔بیشعور
راستش خواهر بزرگ من تو زندگیش خیلی اسیب دید منم به خودم قول دادم که نذارم کسی سوارم بشه تا حالا چه خانوادش چه شوهرم هر چی بگن جوابشونو دادم یه جورایی گربه رو دم حجله کشتم یه کارای خطرناکی هم ازم سر زده یکم ترسیدن
راستش خواهر بزرگ من تو زندگیش خیلی اسیب دید منم به خودم قول دادم که نذارم کسی سوارم بشه تا حالا چه خ ...
یکی از اشتباهات من زندگیم همین بوده که الان وضعم اینه که هر چی خواست گوش مردم قید همرو زدم دوست فامیل و هممممه
که الان پرو شده بهم میگه خونه مامانتم نباید بری ولی دیگه من اون آدم سابق نیستم درسته ۹ سال گذشته درسته یه بچه دارم ولی هنوز ۲۸ سالمه و وقت دارم برای زندگی
بتوچ ک شامپو نداره عجبا مگ تو پریود میشی باید وایسی اون خودش بفهمه نوار بهداشتی نداری بخره وظیفشه دگ باید چک کنه داری یان 😏
آخرِ امضامو میخونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️