2777
2789
عنوان

ابله مرغون

60 بازدید | 7 پست

سلام دوستان دختر من باشگاه می‌ره بعد امروز که رفتیم یکی از دوستاش نبود فهمیدیم ابله مرغون گرفته بعد پرسیدم فهمیدم ۵ شنبه تب کرده و بدنش زده بیرون صبح ۵ شنبه باشگاه با دختر من کلاس داشتن حالا به نظرتون امکان داره بچه منم بگیره و اینکه اگه گرفته باشه کی دختر من بدنش میزنه بیرون 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که فصل آبله مرغون نیست...بعدم دعا کن گرفته باشه هم مقاومت بچت میره بالا هم هرچی تو سن کمتر بگیر ...

اره منم دوست دارم بگیره 

ولی دوست داشتم بهار باشه از یه طرفم خودم باردارم نمی‌دونم ضرر داره یا نه من خودم تو بزرگی گرفتم خیلی سخت بود 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
اره منم دوست دارم بگیره  ولی دوست داشتم بهار باشه از یه طرفم خودم باردارم نمی‌دونم ضرر داره یا ...

نه اگ گرفتی دیگه ضرری برات نداره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠