2777
2789

بله داره... به معنی از دست دادن بچته خب

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که داره چون مادر دل میبنده از اول تا بزرگسالیش رو باهاش تصور میکنه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بله

من دوبار سقط پزشکی کردم. بچه هم نمیخواستم. یعنی چیزی نبود که بگم دلم بچه میخواست ولی ناخودآگاه هی به یادشون می افتادم. الآنم بچه نمیخوام ولی گاهی فکر میکنم الان اگه بودن یکی هست ساله بود یکی چهار ساله. سوگ ندارم فقط حس احمقانه غمگینی هست که آدم آرزو می‌کنه توی شرایطش قرار نگیره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بله چه فرقی میکنه اونم بچته تا تجربه نکنی درک هم نمیکنی من اسفند ۴۰۳ جنین ۱۲ هفته سقط کردم آخرای شهریور وقت زایمانم بود هنوز که هنوزه به شدت تو فکرشم مخصوصا از اول شهریور یه حال دیگه ام خدا برای هیچ کس نخواد 💔😓