2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

631 بازدید | 54 پست

خانمامن یک هفتس فهمیدم باردارم امشب خونریزش داشتم الان دیدم ی تیکه حالت گوشت اندازه انگشت تولباسمه یعنی سقط شد؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم دردگرفت.....یادخودم افتادم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

کاری کردی چیزی خوردی آخه چرا احتمالا ‌..💔

حتما برو سنو مطمعن شی

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
همین الان پاشو برو بخش زایشگاه بیمارستان زنان شهرتون. شاید اصلا سقط نشده و الان راهی باشه یا اگه سقط ...

اونجابودیم تا ۱۰ برام سنونوشتن گفتم خونریزی دارم بعدکه اومدیم اون تیکه رودیدم حالت جگری رنگ فردامیبرمش باخودم نشونشون میدم الان شوهرم دیگه خوابیدصب سرکاره منم دردندارم

کاری کردی چیزی خوردی آخه چرا احتمالا ‌..💔 حتما برو سنو مطمعن شی

پله داریم نمیدونستم باردارم همه کارکردم یهو ابله مرغون گرفتم گفتن اول ازمایش بده یهودیدم باردارم

چند هفته ای ؟

شایدم خوشبینانه ترین حالت اینه که هماتوم داشتی دفع شده

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.