2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 54 پست
عزیزم💔 ان شاالله سقط نشده باشه , برو دکتر حتماا , اما اگه خدایی نکرده خدایی نکرده سقط هم شده بود دو ...

ی پسردارم سه سال ونیمه ان شالله عزیزم خواست خداست

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
چجوری بودحالت های شما؟

من هماتوم داشتم....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونستم باردارم وچون مربی ایروبیک هستم هرروزورزش میکردم به همین دلیل هماتوم گرفتم.....شبی که سقط کردم علائم پریودی داشتم فقط بااین تفاوت که دوتاران هام به طوررررروحشتناک دردمیکردن.....زیرشکمم سفت شده بودودردمیکرد.....صبح هم بچه سقط شد(بعدازسیزده سال باردارشده بودم ببین چه به حالم گذشت که بچه م سقط شد) 

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پله داریم نمیدونستم باردارم همه کارکردم یهو ابله مرغون گرفتم گفتن اول ازمایش بده یهودیدم باردارم

عزیزم ☹️💔

حتما برو سنو تا مطمعن شی...

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

عزیزم آزمایش دادی که بارداری بوده؟من ۱۶ روز تاخیر داشتم دوبار بی بی چک زدم مثبت شد علائمی هم که داشتم یجورایی مطمئن بودم باردارم.یه روز درد تو شکم و کمرم پیچید و لخته خون دفع کردم.همون روز رفتم دکتر برام آزمایش نوشت منفی شد.دیگه سونو انجام ندادم گفت بارداری نبوده

من هماتوم داشتم....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونستم باردارم وچون مربی ایروبیک هستم هرروزورزش میکردم به همین د ...

شما تو چتد هفته سقط شد؟؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
چند هفته ای ؟ شایدم خوشبینانه ترین حالت اینه که هماتوم داشتی دفع شده

هماتوم چیه اخرین پریودم آغازش یکم برج هفت بود دیگه نشدم تاامروز ک خونریزی کردم ک اگه اون ازمایشواون هفته نمیدادم الان نمیفهمیدم حاملم فکرمیکردم پریودشدم

هماتوم چیه اخرین پریودم آغازش یکم برج هفت بود دیگه نشدم تاامروز ک خونریزی کردم ک اگه اون ازمایشواون ...

هماتوم لخته خونیه که تو رحم پشت ساک حاملگی جمع میشه.

یا دفع میشه یا جذب °

من الان ۱۱ هفته باردارم و هماتوم دارم. 😥

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من هماتوم داشتم....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیدونستم باردارم وچون مربی ایروبیک هستم هرروزورزش میکردم به همین د ...

اخی عزیزم چیابهت گذشته پس 😔

شما تو چتد هفته سقط شد؟؟

۵هفته۵روز

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
عزیزم آزمایش دادی که بارداری بوده؟من ۱۶ روز تاخیر داشتم دوبار بی بی چک زدم مثبت شد علائمی هم که داشت ...

من ازمایش خون دادم امروزمجدددادم مثبت بود بعدازجوابش این اتفاق افتاد ازمایش اول بتام ۴۰ بود امروز۱۲۷

عع پس خدا رو شکر یه بچه داری 💖 ان شاالله خدا حفظش کنه اره عزیزم هر چی به مصلحته 

اره امیدبه خدا

من ازمایش خون دادم امروزمجدددادم مثبت بود بعدازجوابش این اتفاق افتاد ازمایش اول بتام ۴۰ بود امروز۱۲۷

عزیزم استراحت کن تا فردا انشاالله بری پیش دکتر.انشاالله چیزی نیست گلم

هماتوم لخته خونیه که تو رحم پشت ساک حاملگی جمع میشه. یا دفع میشه یا جذب ° من الان ۱۱ هفته باردارم ...

یعنی امکان داره هماتوم دفع کرده باشم؟جنین سرجاش باشه؟؟؟؟