2777
2789
عنوان

سقط جنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 54 پست
من سقط کردم فقط لخته دیدم اونم ب مقدار زیاد..ی چیز گرد اندازه گردو هم ازم دفع شد ولی گوشت مانند ندید ...

اخی...ن من ی حالت گوشت ی تیکه بودتولباسم الانم میتزسم برم دسشویی 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گفتم لخته دفع کردم کار سنگین کرده بودم

دردی م نداشتم فقط همینجوری ازم خون میرفت

خیلی زیاد

سریع رفتیم بیمارستان اونجا نتونستن بچه رو پیدا کنن

فرستادنم سونو بیرون 

اونجا صدای قلبشو به سختی شنیدیم 

فقط استراحت مطلق بودم

الآن شمام اولن توکلت به خدا باشه

دومن استراحت کن و خیلی زود به پزشک مراجعه کن

ان شاالله که بچه ت سالمه و خدا برات نگهش داشته.

تا اونجایی که من میدونم سقط خیلی درد داره.

خدا💖 
من که گفتم لخته دفع کردم کار سنگین کرده بودم دردی م نداشتم فقط همینجوری ازم خون میرفت خیلی زیاد س ...

ان شاالله خداازدهنت بشنوه

سلام خوبی سقط شده😪

سلام عزیزم. خوبی؟ امروز دائم تو فکرت بودم.

الههههی.. اشکال نداره خدا بچه تو حفظ کنه. خودتو قشنگگگگ تقویت کن. ۳ ماه بعد اقدام میکنی انشالله..

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
سلام عزیزم. خوبی؟ امروز دائم تو فکرت بودم. الههههی.. اشکال نداره خدا بچه تو حفظ کنه. خودتو قشنگگگگ ...

دلم گرفته 

دلم گرفته 

بازم به این فکر کن بدون درد اتفاق افتاده و خواست خدا این بوده. 

من تو ۶ ماهگی یعنی فقط ۳ ماه مونده به زایمانم دکتر گفت باید بستری شم و سقط کنم. 

دوتا قبلی سزارین بودم. گفت این سقطو باید طبیعی انجام بدی. منم از زایمان طبیعی وحشت داشتمممم و دارم. 

فک کنم میدونی گلم. بعد سزارین هم نمیشه به همین زودیا زایمان طبیعی کرد. من ۴ روز درد کشیدم. ۲۴ ساعت ۴ روزو فقط درددددد. بچه سقط نمیشد. ۸ تا قرص سقط میدادن. 

خلاصه میگم که دلت نگیره. خدا بهترشو هدیه میده بهت. جبران میکنه. قول میدم بهت

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
بازم به این فکر کن بدون درد اتفاق افتاده و خواست خدا این بوده.  من تو ۶ ماهگی یعنی فقط ۳ ماه م ...

ان شاالله عزیزم چون تجربه سقط نداشتم باورش مبهم بودبرام