2777
2789

۲۶ سالمه شرایطم خوبه نداشتم

فقط یکی دو تا بود که اونم زنگ زدن رد کردم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفته قبل همسرم ی خواستگار دیگه جواب رد داده بودم

نمیدونم چطور شد ب همسرم جواب مثبت دادم

خودمم نمیدونم بعد ۲ سال

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وقتایی که برم بیرون هفته ای یکبار ماهی یکبار ولی خونه باشم نه بنظرم خواستگاری کردن و خواستگار اصلا ه ...

بیرون میری کی میاد خاستگاری 😐 کجا میرید مگه

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

خواهرم که مجرده ۲۷ سالشه سالی دو تا

راستش من برا داداشام هرجا زنگ میزنیم ی ناز میدن براهمون در تعجبم آخه اینا هم کار دارن هم وضعشون خوبه و دخترا هم سنشون بالای ۲۶ ایناس

الان ک دیگه مجرد نیستم ولی کلا شاید تو 23سال حدوداااا 20تا اینا داشتم یکی از یکی داغون تر فقط یکیشون خیلیییییی خیلییی خوب بود خیلییی پولدار خفن همچی تموم اصن فوق العاده ولی چون اختلاف طبقاتیمون زیاد بود نتونستم قبولش کنم 

بیرون میری کی میاد خاستگاری 😐 کجا میرید مگه

اعضای خانوادم شاغل هستند 

گاهی میرم محل کارشون بهشون سر بزنم 

اونجا پیش میاد 

یه مثلا یه سری رفته بودم خرید خونه مغازه دار همون حدودا بوده زنک زد خانوادش اومدن تو اتاق پرو بودم😂 خیلی صحنه خنده داری بود