2777
2789
مامانش ب من مستقیم بی احترامی نمی‌کرد فقط هر موقع منو میدید نفرت از چشاش میزد بیرون  ما چند با ...

پسره جوابشو داده چرا دوباره به شما انتقال داده حرف های مادرشو ؟

حتما موضوع ذهنی خودش هم بوده حرف مادرشم منتقل کرده به شما

حالا واقعا بد نگاه میکرد یا کلا اخلاقش اونطوری نبوده؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

چرا به شما گفته مادرش در مورد پوشش شما چه نظری داده

اگه مادرش همچین حرفی زده این آقا همون جا باید جواب مامانش می داده واین حرفها به شما انتقال نمی داده

این خانم مادر همین الان نه به پسرس نه به شما مستقیم با مادر شما صحبت می کنه چرا بچه ها با هم بیرونن

فردا روزی موضوعی پیش بیاد چادر چاقچور می 

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم میخواستم به خاطر مادرش جواب رد بدم شوهرم انقد اصرار که عاشقتمو درست میشه که خر شدم و متا ...

من حالا مامانم زبونش تند هس ی مقدار ولی خوب راهنمایی میکنه اونجوری ام نیس بگه هر چی خودت تصمیم بگیری خودش بیشتر از من تو اینجور مواقع تصمیم میگیره😂

جدی؟؟ فک کنم شرایط منم مث شماس💔😊  خودش زبونزد همه هس ؛ ولی خب مامانش راضی نیس

اما از پیام هاشون حس خوبی دریافت کردم به نظرم اگه میخوای یه مدت دیگه باهاش آشنا شو

اگه هم زیاد برات مهم نیست که ولش کن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چرا به شما گفته مادرش در مورد پوشش شما چه نظری داده اگه مادرش همچین حرفی زده این آقا همون جا باید ج ...

می کنه میاد در خونه شما که دخترت فلان وبهمان

در حالیکه شما وهمسرتون تو خونه نشستید

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

من حالا مامانم زبونش تند هس ی مقدار ولی خوب راهنمایی میکنه اونجوری ام نیس بگه هر چی خودت تصمیم بگیری ...

بهترین کار همینه

مادرت تجربه ش بیشتره نباید تصمیم رو به عهده تو بزاره باید راهنماییت کنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من حالا مامانم زبونش تند هس ی مقدار ولی خوب راهنمایی میکنه اونجوری ام نیس بگه هر چی خودت تصمیم بگیری ...

قدر دانش باش 

چیزی که مادر من نداره 

استدلالش ایه من دخالت نمیکنم فردا چیزی شد بگی تو گفتی 

کلا هرکس هم میاد میگه برو بساز😢😏

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اما از پیام هاشون حس خوبی دریافت کردم به نظرم اگه میخوای یه مدت دیگه باهاش آشنا شو اگه هم زیاد برات ...

میدونی ی جوری ام موندم وسط ن دلم میا برم جلو ن دلم میخا بکشم عقب 

واقعا نمیدونم چکار کنم 

ب خاطر اینکه مودب و بچه + بود حس خوب گرفتی؟؟😂

میدونی ی جوری ام موندم وسط ن دلم میا برم جلو ن دلم میخا بکشم عقب  واقعا نمیدونم چکار کنم  ...

من اره😅😅😅😅

ولی این مردا رو باید تو زندگی شناخت چون با چت چیزی مشخص نمیشه

می کنه میاد در خونه شما که دخترت فلان وبهمان در حالیکه شما وهمسرتون تو خونه نشستید

نه جوابشو داده بود 

وبی خب یبار من ازش سوال کردم مامانت راجع ب من نظرش چیه 

اونم نمیدونم از سادگیش هست از صداقتش هست صاف کن مامانم میگه طرز لباس پوشیدنش خوب نیس😐

نه جوابشو داده بود  وبی خب یبار من ازش سوال کردم مامانت راجع ب من نظرش چیه  اونم نمیدونم ...

خوشم‌میاد صادقه خوشو و مادرشو لو میده 

از اون ادمای چاپلوس و سیاست دار نیست گول بزنه

جوابشو دادم حرفاش رو بخون ببین بازم نیاز ب مشاوره رفتن هست؟ یا کلا تموم کنم؟

خیلی تخریب کردی بنده خدارو...ببین اول بهم بگو بهش علاقه داری یا ن

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
تمام‌زندگی من فدای ندونستن شد. خداروشکر زندگیم خوبه ها ولی خوب می تونست بهتر باشه خانواده خیلی مهم ...

من بزرگترین ترسم ازدواجه سر همین ازش فرار میکنم کسی میاد یا میگم نه یا برام مهم نیست کسی بیاد خواستگاری یانه 

چون نه پدر و مادرم مشورت میدن 

نه اهل تحقیق هستند 

نه میزارن دوره اشنایی داشته باشیم 

معیارهای انتخاب من و خانواده ام هم فرق میکنه هر سری باید بحث کنم 

اخرم ازدواج کنم  میگن خودت کردی برگشتی نیست😞😞