2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاااا آدم حیله گری نیس بیچاره   دلم سوخت براش🥴🥴😂😂

الان اینقدر از خوبی هاش میگیم پشیمون شی😂😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اصلاااا آدم حیله گری نیس بیچاره   دلم سوخت براش🥴🥴😂😂

من میگم باهاش ی مشاوره برو.... این آدم خوبیه... من با تجربه چندین سال زندگی مشترک بهت میگم اینو از دست نده...

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
من بزرگترین ترسم ازدواجه سر همین ازش فرار میکنم کسی میاد یا میگم نه یا برام مهم نیست کسی بیاد خواستگ ...

چند سالته عزیزم؟؟ 

خواهر بزرگتری نداری ازش کمک بگیری؟؟ 

میدونی من دوستم مثل شما بود 

چند جلسه با خواستگارش رفتن مشاوره 

بعد مشاوره کامل راهنماییش کرده بود 

نترس گلم❤❤❤

من میگم باهاش ی مشاوره برو.... این آدم خوبیه... من با تجربه چندین سال زندگی مشترک بهت میگم اینو از د ...

جدی میگی؟؟ چجوره مگه؟؟😐😐

یعنی دلم میخا سرمو بکوبم ب دیوار واقعا نمیدونم چکار کنم 

ولی من اگه بخام برم مشاوره باید با مامانش برم 

من با مهدی هیچ مشکلی ندارم هیچ مشکلی!!

چند سالته عزیزم؟؟  خواهر بزرگتری نداری ازش کمک بگیری؟؟  میدونی من دوستم مثل شما بود  ...

۲۴

نه خودم بزرگترم 

بحث اینه با مشاورم قبول نمیکن

من گفتم بهشون بدون اشنایی و مشاور جواب نمیدم به کسی

مثلا برای  خواهرم گفتم برن گفتن چرا سخت میگیری مسخره کردن🤷🏻‍♀️

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چند سالته عزیزم؟؟  خواهر بزرگتری نداری ازش کمک بگیری؟؟  میدونی من دوستم مثل شما بود  ...

ببین‌نمیدونم چرا انقد دلم میخواد ب این آدم فرصت بدی... من ۸ سال زندگی مشترک داشتم و الان یک سال و نیمه قهرم و بلاتکلیف... با تجربه میگم پسری ک اینجوریه ارزش فرصت و فکر کردن داره...

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
جدی میگی؟؟ چجوره مگه؟؟😐😐 یعنی دلم میخا سرمو بکوبم ب دیوار واقعا نمیدونم چکار کنم  ولی من اگ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جدی میگی؟؟ چجوره مگه؟؟😐😐 یعنی دلم میخا سرمو بکوبم ب دیوار واقعا نمیدونم چکار کنم  ولی من اگ ...

رفتید بیرون رفتار عاشقانه داشتید احساس میکنم بنده خدا خیلی وابسته شده دلم سوخت واسش بین دونفر گیر کرده

مشاوره کار منه...اونجا همکاران بهش راهکار میدن که چجوری روابط رو مدیریت کنه ک رابطه شما آسیب نبینه... نگران نباش... آدم خوبیه

ببین‌نمیدونم چرا انقد دلم میخواد ب این آدم فرصت بدی... من ۸ سال زندگی مشترک داشتم و الان یک سال و نی ...

شما بودی بیماری داشتید ؟