2777
2789
خو اگه پسره دوست داره بنظرم نباید بخاطر مادرش اینطور میگفتی قرار نیس با مادرش زندگی کنی قراره با این ...

حرف زدنم خیلی بد بود یعنی؟؟ 

خودم عذاب وجدان گرفتم💔😬 

این مامانش ی چیزیه مث مار افعی میمونه😐😐

هوووف 💔 مامانش زنگ زد جوابشو ندم ب نظرت؟

زنگ زدنشم از رو اجبار پسرشه 

اخلاق و حرف هاشونو قبلا نشون دادن 

زنگ زد جواب بده ولی محترمانه بگو علتش به خاطر شخصیت زشت خودشه که زندگی پسرشو خراب کرد 

حالا خوبه الان خودشو نشون داد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره عالیه یعنی همه جا حرفش میشه همه میگن خیلی پسر خوبیه  ولی مامانش از اونور بوم افتاده  ...

منم مادرشوهرم بد اخلاق بود و همه میگفتن پسرش خیلی خوبه همه جا حرفش بود که لنگه نداره

اما من الان به شدت پشیمونم خانواده خیلی تاثیر داره چون نمیشه باهاشون قطع رابطه کرد تو همه ی مراحل زندگیت هستن و این پسر رو هم همون مادر تربیت کرده

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
احتمالا مامانش رو انتخاب میکنه 😂💔

یه سوال بپرسم وقتی با اون اقا میرفتید پیش مادرشون 

بعد مادرشون بی احترامی میکرد عکس العمل اقا چی بود؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اره دلیلت بگی تا بهتره یه دلیل مسخره  بگو با توجه به اینکه مادرت رفتارش با منی که هیچ بی احترا ...

گفتم دلیلم همون چیزایی ک گفتید رو گفتم 

شات گذاشتم نمیدونم چکار کنم ب نظرت جواب مامانش رو بدم یا ندم ؟ 

نه منظورم این نبود تو هولی

در کل هر چقدر دیرتر به دستت بیارن بهتره هر چند که اینم حرفه

همین الان یه خانم اینجا گفت‌مادرشوهرش چقدر رفته واومده تا بله گرفته بعد عقد رفتارش عوض شده

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

حرفات درسته عزیزم  منم هر موقع میخام باهاش صحبت استرس کل بدنم رو میگیره  واقعا طرز برخور ...

اتفاقا منم میخواستم به خاطر مادرش جواب رد بدم

شوهرم انقد اصرار که عاشقتمو درست میشه که خر شدم و متاسفانه یه مادر عاقل مثل تو نداشتم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
گفتم دلیلم همون چیزایی ک گفتید رو گفتم  شات گذاشتم نمیدونم چکار کنم ب نظرت جواب مامانش رو بدم ...

من پیامم برات فرستادم

یا فکر کنم تایپ کردم نفرستادم؟

مامانش زنگ زد تو نباید جواب بدی

باید با بزرگترت صحبت کنه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ولی چقدر بده پسره یه نفر رو بخواد  خانواده و مادرش دخالت کنه 

من نمیفهمم علت دخالتشونو اخه اقا و خانم قراره زندگی کنن به اطرافیان چه که زهر میکنن

یه سوال بپرسم وقتی با اون اقا میرفتید پیش مادرشون  بعد مادرشون بی احترامی میکرد عکس العمل اقا ...

مامانش ب من مستقیم بی احترامی نمی‌کرد فقط هر موقع منو میدید نفرت از چشاش میزد بیرون 

ما چند بار با هم رفتیم بیرون زنگ زده بود ب مامانم گفته بود اینا میخان با هم آشنا بشن یا دائم کف خیابون باشن ؛ مامانم هم جوابشو محترمانه داده بود 

یا ب خود مهدی برگشته بود گفته بود این چ مانتوهای هس ک میپوشه ؛ لباساش چرا اینجوریه باید بهش بگی سنگین باشه 

اینم راست یا دروغ گفته بود پوشش بد نیس ؛ هر کس اختیار لباس پوشیدن خودشو داره 

زنگ زدنشم از رو اجبار پسرشه  اخلاق و حرف هاشونو قبلا نشون دادن  زنگ زد جواب بده ولی محتر ...

دقیقا هر موقع میخاد زنه زنگ بزنه خونمون ی جنگ و دعوایی خونشون هس 

پسره بهش فشار میاره ک زنگ بزن و ...

منم مادرشوهرم بد اخلاق بود و همه میگفتن پسرش خیلی خوبه همه جا حرفش بود که لنگه نداره اما من الان به ...

جدی؟؟ فک کنم شرایط منم مث شماس💔😊 

خودش زبونزد همه هس ؛ ولی خب مامانش راضی نیس 

من پیامم برات فرستادم یا فکر کنم تایپ کردم نفرستادم؟ مامانش زنگ زد تو نباید جواب بدی باید با بزرگ ...

اره عزیزم اومد پیامت ؛ مرسی ک تو این تایم راهنمایی کردی مرسی فداتشم🥰 ❤