2777
2789

من که مادر شوهرم خودش اومد دستم رو گرفت گفت دخترم تو رو خدا نه نگو 

شوهرم اومد نشست گریه کرد گفت نه نگو

فردای عقد از این رو به اون رو 

گفتن ما تو رو نمی خوایم

اینقدر مادر و خواهراش موش دووندن دوبار تا طلاق رفتیم

الانم خانوادش رو ببینه یهو نصف شب منو بچم رو کتک میزنه الان سرش داغ دو روز دیگه مادرش کاری میکنه ازت متنفر بشه شوهر من الان از من متنفر 

میگه چون خانوادم دوست ندارن منم نمی خوامت

اینقدر بد منو گفتن اینقدر دروغ گفتن که شوهرم کامل ازم متنفر شد

الانم مجبوریم کمترین ارتباط رو داشته باشیم وگرنه دیدنشون همون و جهنم شدت زندگیمون همان

این زن تا به پسرش ثابت نکنه تو بدی و دختر خالش بهتر بود دست بر نمیداره

منو تا مرز خودکشی بردن حتی میگفتن چرا براش نون می خری غذا هم حقش نیست 

تا مرز کشتنم شوهرم رفت بعد که قهر کردم گفتن دیدی گفتیم زن بدیه

زن باید وایسه کتک بخوره حتی بمیره جیکش در نیاد

خودت رو گیر ننداز 

اسی هرچی شد منو تگ کن بگو 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از مشتریامون دیروز میگفت از دست دخالت‌های مادرشوهرم ام اس گرفتم 🙄🙄🙄میگفت شوهرم عالیه هیچ مشکل ...

من بعد از ازدواج ام فقط یه توصیه دارم اونم اینکه

همین‌که مهر خانم یا اقا به دلتون بشینه کافیه بقیه اش برید سراغ خانواده اش ببینید اخلاق شون چیه منش شون چیه طرز فکرشون چیه خسبس اند دست ودل بازن

معاشرتی ان منزوی ن نگاه شون به زن چیه خلاصه همه چیز 

حالا نه عالی باشه در حد معقول

چون این خانم یا اقا حداقل ۲۵ سال تو این بستر فرهنگی واقتصادی بزرگ شده

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

من حرفتون رو قبول دارم  تا اینجایی ک من متوجه شدم این خیلی مامانی نیس ؛ یعنی مستقل هست  ا ...

شرایطتون سخته بهتره اول مادرشون راضی بشن

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

به نامزدت بگو اول برا دختر خالش یه شوهر پیدا کنه 😂

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
وای این همه آدم میگن مامانش مهمه ؛ خانواده مهمه  میام حرف اونا رو گوش بدم ی سری از عزیزان میگن ...

اینا بستگی‌ به این داره این اقا از شما حمایت کنه یا نه

هرکسی شرایط خودشو در نظر میگیره یکی شوهرش حامیه خب میگه مادر مهم نیس یکی شوهرش حامی نیس میگه مهمه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی