2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین😭😭😭

118 بازدید | 12 پست

بچهههه ها من واقعنن نمیکشم دیگههه 

سال دهم و یازدهم سر مشکلاتی که داشتم نتونسم برم مدرسه حضوری..  همرو در حد قبولی خوندم فقط و غیرحضوری رفتم 

الان دوازدهمم تابستون میخواستم کامل شروع کنم ولی دیدم واقعن پایه ندارم 

اول فصلای اولشون یکم تست زدم و الان اوکی شدم 

و از یکی دو هفته پیش دیگ فیلم دیدن و شروع کردم که به وقتش تست از کتاب های جامع بزنم 

در کل الان چن ماهیه کلا تو خونه ام... باشگاه میرفتم دیگ نمیرم😭هیچ جا نمیرمم حس خوبی ندارم اصلا 

نمیدکمم بادی چیکار کنم چون الان حتی انگیزه ندارم ادامه درسا رو برم.. ینی همشونو اینجوری بگم در حد شروع فصلا فیلم دیدم فعلا.. البته بگم میشینم درس میخونم بعد خانوادمم اذیت میکنن دیگهه همش میبرن بزور منو خونه فامیلای حسودم 

بعد انرژی منفی هاشون باعث میشههه کلا دیگ ی روز نتونم درس بخونم... 

واقعن راه حلی دارین؟!

بنظرتون همون هفته ای یکی دوبار برم باشگاه تکواندو ک میرفتم قبلا؟! از ی طرف اینکه من قبلا انتخاب کردم که نرممم.. حتما ی ایرادی داشته دیگهههه😭😂

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا غیرحضوری آخه اینجوری خودت اذیت میشی.رشته ات چیه؟

تجربی 

دیگه برداشتم همینجوری کاریش نمیشه کرد حداقل تا نوبت اول چون عقبم ازشون

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عزیزم فکر کنم اهنت خیلی آشفتست و تمرکزم نداری

ولی من فکر میکنم کسی که پایه ش ضعیفه نباید خیلی وقتشو برای تست بذاره

رو کتاب مسلط شو نمونه سوال حل کن ، تست تک پایه بزن نه جامع

اینجوری خیالت از باید اماحان نهایی راحته و میدونی تراز اونو بالا میاری تسلطت رو کتابم بره بالا تست زدنت بهتر میشه و اعتماد بنفس میگیری

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
تجربی دیگه برداشتم همینجوری کاریش نمیشه کرد حداقل تا نوبت اول چون عقبم ازشون

ماشالا هزار ماشالا خیلیم‌سخت کوشی

خدا بهت نظرکنه

حتما ی تایمی برای تفریحات مثبت و انگیزه بخش بزار اگرم میتونی خونه فامیل نرو

عزیزم فکر کنم اهنت خیلی آشفتست و تمرکزم نداریولی من فکر میکنم کسی که پایه ش ضعیفه نباید خیلی وقتشو ب ...

هعی نمیدونم واقعنن دیگه🫠 

دقیقا خود درگیر شدم.. 

تک پایه هم اخهه خییل طول می‌کشه واقعن🥲

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ماشالا هزار ماشالا خیلیم‌سخت کوشیخدا بهت نظرکنهحتما ی تایمی برای تفریحات مثبت و انگیزه بخش بزار اگرم ...

فداتبشم 

واقعنن خدا باید کمکم کنه:)

ارههه واقعن باید یه فکری کنم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

تجربی

ببین عزیزم واسه امتحان نهاییا سوالات امتحانای قبل رو بخون نمونه هاشو ببین و تست و اینا رو ولش کن تو کتابو بخونی مفهومی قبولی ویدیو هم که ماشالله پره تو اینترنت هر درسی رو میخوای بزن میاره بالا نگاه کن یاد بگیر به اون هدفی که داری فکر کن موفق میشی قول بهت میدم😊