2777
2789
حتما اون دختره که میخاسته شوهر کرده خون مادرشوهر تو شیشه کرده خبرش به این رسیده حالا عاشق عروسش شده ...

نه بابا دخترعمه پسره هم ما میشناسیم ازدواج کرده زندگی خوبی هم داره و مادرشوهرشو هم نگه میداره چندساله.

ولی کلا مادر یه پسر وقتی پسرش سرسسسسسخت یه دختریو میخواد با مخالفتاش فقط خودشو زشت میکنه و از چشم میندازه. یسری از پسرا ب حرف مادر گوش میدن یسریاشونم نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خولش خیلی خوبه  مامانش اصلا آبش با من تو ی جوب نمیره

نمیدونم ولی کارت خیلی اشتباه و عجولانه بود با این شراطیم ک میگه خیلی دوست داره و آدم بدی به نظر نمیرسه کاری نکن ک دو روز دیگه پشیمون بشی بگی اشتباه کردم

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 

ببین تو عین منی !!! 

اولا که اگه خونه بابات بهت سخت نمیگذره به هیچ عنوان تن به این ازدواج نده . 

بخدا اینو ماها کی میخوایم بفهمیم ک ازدواج وصلت ۲ تا ادم نیست فقط ! 

وصلت ۲ تا خانوادست ! 

مامانت عمق فاجعه رو دقیقا بهت گفته ! پیرت میکنن همین.

اگه ی موقع هم تصمیم گرفتی بهش جواب مثبت بدی بگو اول پدرومادرت بشینن حسابی باهاش صحبت کنن ک هیچ وقت اجازه نده مادرش وخانوادش توی زندگیتون دخالت کنه یا بهت بی احترامی کنه و البته بابات باهاش اتمام حجت کنه همیشه وهمه جا حمایتت کنه مخصوصا جلو خانوادش ومادرش حتی اگه جایی اشتباه از تو باشه پشتتو خالی نکنه جلوی جمع و مسئله رو توی خلوت بهت بگه

عزیزم پیشنهاد میکنم یمدت باهم نامزد باشید و رفت و امد کنید، تاهم خودشو بهتر بشناسی هم مادرشو... چندم ...

من بابام نمیزاره صرفا واس آشنایی عقد کنم 

گف تو ۱ یا ۲ ماه ببین بهم میخورید یا نه 

تو این مدت بیرون واس شام رفتیم 

ولی برای رفتن ب خونه همدیگه باید با خانواده بریم یا با خانواده بیان 

تو خودت با شوهرت حرف نزن  چون الان عشق آتشین داره هررر چی بگی قبول میکنه  مثلا امکان دار ...

اینجوری میفهمی میتونی باهاشون کنار بیای یا نه 

از الان خودتو ترسو نشون نده 

اگه خانواده جلو بره 

شوهرت حرفاش الکی باشه 

زود در میره    نگرانی نیس😁😬😂

فقط مامان من بود که بزرگترین کابوس زندگیش ازدواج داداشم با دختر خواهراش یا برادرش بود خخخخ با اینکه عاشق اون دختراست خیلی جورن خیلی با همه مهربونه ولی همیشه یواشکی میگفت خدا نکنه فامیل عروسم بشه آخرشم داداشم که زنداداشمو معرفی کرد دیگه خیالش راحت شد غریبه خخخخ

ای جونم عزیزم 🥺❤  ولی خب من بعید بدونم این زنه درست بشه  من خودمم بی تجربه ام  یع ...

خب یسوال دارم ازت عزیزم

وقتی مامانش به تیپت گیر داد یا گفت کف خیابون فلان، پسرش هیچ عکس العملی نشون نداد؟؟

ای جونم عزیزم 🥺❤  ولی خب من بعید بدونم این زنه درست بشه  من خودمم بی تجربه ام  یع ...

با این خصوصیاتی ک از مادر اون پسر میگی، از اونایی که اگه زندگیتو شروع کنی تو همه چیت دخالت میکنه از رنگ مبل هات گرفته تااااا اسم بچه ات. و تو، توی سن 30 سالگی از حرص و غصه فراوون مثل زنهای 60 ساله میشی. آدمایی که سمّی هستن و عذاب تون میدن، محترمانه یا از زندگیتون بندازین بیرون، یا اگه نمیشه از زندگیتون حذفشون کنین ( مثلا طرف خواهرتونه یا زن داداش) ارتباط تونو کم کنین. 

تو الان این حق طبیعی رو داری که دوران نامزدی تو با خوشی بگذرونی نه استرس. آرامش اعصاب حق طبیعی هر انسانیه. 

آرامش اعصاب نداشته باشی خدای نکرده جسمت رو هم از دست میدی

نه بابا دخترعمه پسره هم ما میشناسیم ازدواج کرده زندگی خوبی هم داره و مادرشوهرشو هم نگه میداره چندسال ...

آره واقعا اون عروسن دلش هیچ وقت باهاش صاف نمیشه

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
من بابام نمیزاره صرفا واس آشنایی عقد کنم  گف تو ۱ یا ۲ ماه ببین بهم میخورید یا نه  تو ای ...

نه منظورم عقد نبود...

نامزد خشک و خالی منظورم بود که اونم میگی با خانواده ها رفت و آمد میکنید... خب اگر طی یکی دوماه گذشته مادرش همش باهات بدرفتاری داشته و عوض نشده پس تمومش کن

خوشبخت بشی ایشالا

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

ببین تو عین منی !!!  اولا که اگه خونه بابات بهت سخت نمیگذره به هیچ عنوان تن به این ازدواج نده ...

من خونه بابام از هیچی کم نداشتم ؛ آرامش و رفاه و همه جی فراهم بوده 

کمبود محبت از طرف پدرم هم اصلااااا نداشتم 

بخدا ی سری ها بهم میگن خوشبحالت بابات فلانیه انقدر مهربونه 

الانم اگه زود خام این پسره نمیشم ب چهارتا دوستت دارم دلم نمیارزه فقط ب خاطر وجود بابام و رفتارش از اول بچگیم تا الان باهام بوده 

شما درست میگید👌