2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بهمن ماه با شوهرم سرد برخورد کنم جدا بخابم بهمن ماه ک پول اومد دست برادرشوهرم بگم ازین جا بره

از همین الان باید دنبال خونه باشی و نذاری لحظه آخری از همین الان باید آمادشون کنی، بعضی آگهی ها رو به همسرت نشون بدی و ذهنش رو آماده کنی یا به برادرش نشون بدی بگی به نظرت این خونه خوبه دوسش داری؟ ، از در دوستی وارد شو فکر نکنن داری بدجنسی میکنی که بخوان جبهه بگیرن، بگو اینجوری کم کم وسیله هم براش میگیریم بدونه زندگی خرج داره بهتر پس انداز میکنه و زندگیش جمع میشه

خانم بحثش کاملا جداس اون بچه مادر داشته شما دلی به اون بچه رسیدگی کردین خیلی فرق میکنه ها 

فک کنم چون شما حس میکنی بهت زور شده،بیشتر از این ناراحتی.ادمو اگه زورش نکنن بیشتر تمایل داره کاری رو کنه،وقتی بهش زور بگن جبهه میگیره

اصلا مهم نیست غر بزنه ازش بخواه حتی الکی خرید کردن.کار انجام دادن یه کاری کن احساس راحتی نکنه م ...

بچه ها دیروز شوهرم هولم داد بهم توهین کرد 

میگم بنظرتون تا بهمن باهاش قهر باشم بعدازونم بهش بگم اگه داداشت میمونه من میرم

منم ازین میترسم بگن نتونست زندگیشو جمع کنه مخصوصا اینکه بخاطر شوهرم با همه خونوادم در افتادم ولی امر ...

اصلا ب این مساله فکر نکن

پدرمادرها همیشه حامی بچه هاشون هستند

جگرگوشه شون رو که ول نمیکنن

همتون دارین میگین که قهرو دعوا کنه، اما این اصلا راهش نیست، چون خودش بیشتر از همه آسیب میبینه و اذیت میشه، جو خونه خیلی براش بد میشه، باید راه حل منطقی و درست رو پیشنهاد بدین

اونا حتما شعور دارن برا من نداره

ببین . رک و راست به شوهرت بگو اذیتم . نهایت قهر میکنه چند روز . پسر مجرد باید خونه بگیره . من خودم راحتم اصلا جلوشون حجاب ندارم برا همین اذیت نبودم . و اینکه برا غذا و اینام هرچی درست میکنم میخورنن . سختمون نیست که حالا اینجان چی درست کنم 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

در کل نظر من اینه

الان وقت برگشتن نیست

اتفاقا باید وایسی توی خونه ات

باید بدون دخالت شوهرت برادرشو فراری بدی

نذار احساس راحتی کنه

همه چیزای خوب باید واسه تو باشه

جای گرم

غذای خوب

کمتر خرج کن توی خونه 

برای برادرشوهرتم خرج بتراش

مثلا یشب بگو اخ چقدر هوس غذای بیرون کردم

بچه ها امشب بریم بیرون؟اگر گفتن اره 

بگو خب  چقدر میچسبه فلانی(برادرشوهر)دعوتمون کنه امشب

باش فلانی؟امشب مهمون شما

و دیگه ماناو اینا نپوشیا

اتفاقا لباس باز بپوش  که شوهرت غیرتش بیدار بشه

اگر بهت خرده گرفت بگو خب عزیزم تو خونم میخوام راحت باشم.سرکار مانتو دارم میخوام توخونه لباس سبک بپوشم

مگه نمیگی مثل داداشمه؟خب اشکالی نداره که.

دومین راه اینه به بزرگتزا بگی که سختمه با نامحرم باشم.پادرمیونی کنن

سومین راه اینه یمدت بری و بگی راحت نیستم و وقتی واسم خونه جدا گرفتی میام

گفتم  گف موقت اینجاس قرار بود بهمن ماه پولش بده رهن الان ب یکی قرص داده شوهرم گف نمیخاد بری ی ...

خب تو چرا موندی؟ 

من اگه بودم همون اول قبول نمی‌کردم 

قهر کن برو یعنی چی آخه 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها من تا الان خاموش میخواندم ولی این نکته به نظرم اومد

اول اینکه اسی اینا ظاهرا با هم رابطه زناشویی ندارند یا اگه داشته باشند بیشتر برای رفع نیازه پس هیچ حس صمیمیتی بینشون پیدا نشده که مزش بره زیر دهن شوهرش و ازش حمایت کنه و بخودا تنها باشه اسی هم همش اصرار میکنه تا بهمن قهر باشه اصلا امکان این نیست چون اول خودت اذیت میشی برای همسرت اینا اصلا مهم نیست تو باید مشکل و از ریشه حل کنی دور از جون تا الان سواری دادی از الان محکم باش و راهدرست و پیش بگیر جلوی ضرر و از هر کجا بگیری منفعته  بعدش هم اسی یه کمی عزت نفستو بالا ببر مگه نمیگی مریضی عزیزم از الان برو کنار بخاری جاتو بنداز شوهرت تهدیدت کرده خونه شلوغ باشه ال میکنه بی خود میکنه خونه رو به هم ریخته تر کن تشکت هم کار بخاری بگو حالم خوب نیست خجالت و بزار کنار براردر شوهرت خودش معذب میشه این سری

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد