2777
2789
آیا همون فامیل خودشون با برادرشوهرشون زیر یه سقف زندگی میکنن؟؟ اسی خونه از خودتونه یا مستاجرید؟؟&nb ...

ن مستاجریم 

میگم قرار بود بهمن ماه خونه رهن کنه الان پول داده ب یکی شوهرمم گف پول اومد دستت موتور بخر خونه نگیر بمون پیش ما

استارتر دلش فقط پر بوده اومده داره حرف میزنه، خانما بعد از ۱۶صفحه که همتون راهنماییش کردید، فقط میگه فامیل بد میگن پشتم، دیگه چجوری بگه میخواد بمونه خونش، الکی فقط هی تکرار کنید حرفاتونو 😑

رزمی کار 💪مربی و داور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت توسن ۲۴ سالگی مطمعنی از یه پسر ۱۶ ساله مراقبت میکنی اگه اره مطمعنی از خودت بیا به من بگو حر ...

بله خواهرزاده مو نگهداری میکردم.اون موقع ۴ سالش بود و خیلی شررررررر ،به خورد و خوراک و درس و مشقق می رسیدم.الان تیزهوشان میخونه.بخدا حمومشم میکردم.

الان ۱۶ سالشه اذیت هاش یک صدم اون موقع نیست

از بدو تولد تا ۱۱ سالگی نگهداری کردم

ما چی بگیم؟ وقتی حرف مادرتو ک ۱۰۰درصد صلاحتو میخواد  گوش نمیدی؟ معذرت میخوام ببخشید بازم عذر ...

بخدا دقیقا همین حرف خودته ولی میگم از اول باج دادم اینجوری شده

بخدا دقیقا همین حرف خودته ولی میگم از اول باج دادم اینجوری شده

الان تصمیم خودت چیه با این همه حرفایی که بچه ها زدن؟

باز میخوای باج بدی تاپیک و قفل کن هی نیان نصیحتت کنن

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ن مستاجریم  میگم قرار بود بهمن ماه خونه رهن کنه الان پول داده ب یکی شوهرمم گف پول اومد دستت مو ...

واقعا سوال برام 

شوهری که ۵ماه جدا میخابید ، باهات بد حرف میزنه، احترام نمیزاره ، حقوقتم  تو خونه خرج میکنی ؟

ن مستاجریم  میگم قرار بود بهمن ماه خونه رهن کنه الان پول داده ب یکی شوهرمم گف پول اومد دستت مو ...

عزیزم منم همین مساله رو داشتم با این تفاوت که خودم ازسر دلسوزی گفتم که بیاد پیشمون اما خیلی سخت گذشت، کاری که میگم رو گوش کن.....

تنها راهت یه خونه یک طبقه و نیم 

یا دوطبقه س 

بگو به غیر از این کوتاه نمیام حداقل حریم خصوصیت حفظ بشه 

استارتر دلش فقط پر بوده اومده داره حرف میزنه، خانما بعد از ۱۶صفحه که همتون راهنماییش کردید، فقط میگه ...

اینجا کلا رسم دارن بیشعورن خونواده هوایی دیگ هم بودن ک فامیل مجرد ی مدت باهاشون زندگی کردن 

کسایی هم ک این شرایط قبول نکردن هنوز دارن مثالشو میزنن ک چقدر بی رحم بودن

بله خواهرزاده مو نگهداری میکردم.اون موقع ۴ سالش بود و خیلی شررررررر ،به خورد و خوراک و درس و مشقق می ...

نمیدونم شاید چون سنش پایین تر بوده خودتون بزرگش کردین حس مادری دارین منم میگم باهاش لج نیستم غذاش امادس لباساش امادس همهدچیش براهه ولی خب هرجوری باشه خیلی سخته هنوز نتونستم کنار بیام اخه غر هم میزنه مثلا خونه جاریم قیمه بخوره بهدمن میگه ازون میپرسیدی قیمه نمیزاشتی یا مثلا به من میگه این چیه پوشیدی چرا فلاندجا میری کلا به همه چیزم کار داره حتی با پسرم میجنگه همش اصلا درک متقابل نداره ولی خب باز دلم میسوزه