2777
2789
نمیدونم شاید چون سنش پایین تر بوده خودتون بزرگش کردین حس مادری دارین منم میگم باهاش لج نیستم غذاش ام ...

عزیزم هم سنش حساسه دوران بلوع و هزار دردسر از طرفی مادرشم از دست داده فشار روحی رو تحمل میکنه هروقت رفتارهای اینجوری ازش دیدی این دوتا مورد رو یادت بنداز. اون از عمد اینجوری نمیکنه دست خودش نیست تحت فشاره 

مطمین باش بزرگتر که بشه و مردی بشه واسه خودش زحماتت رو فراموش نمیکنه 

مامان منم از برادرشوهرش نگه داری کرد دقیقا تو ست بلوع هم بود حتی لباسش رو هم با دست می شست الان ازدواج گرده بچه داره ببین چه احترامی واسه مامانم قائله انگار مامانش بوده همیشه هم پیش همه نعریف میکنه

اینجا کلا رسم دارن بیشعورن خونواده هوایی دیگ هم بودن ک فامیل مجرد ی مدت باهاشون زندگی کردن  کس ...

دوما تو دیوار دنبال خونه بگرد، خودت بگرد شده زیر همکف و خیلی کوچیک هم باشه اما یه جایی پیدا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف اخر  چه تصمیمی قرار بگیری با راهنمایی هایی که دوستان کردن

تا بهمن ماه با شوهرم سرد برخورد کنم جدا بخابم بهمن ماه ک پول اومد دست برادرشوهرم بگم ازین جا بره

نمیدونم شاید چون سنش پایین تر بوده خودتون بزرگش کردین حس مادری دارین منم میگم باهاش لج نیستم غذاش ام ...

اره من از بدو تولد تا ۱۱ سالگی نگه اش داشتم

یبار امتحان داشت تا ۲ شب باهاش علوم کار می کردم

خواهرم میگه تو تنها خاله بچم نیستی مادر و خواهر پسرمم هستی!

از بدو تولد تا ۱۱ سالگیش نگهداری کردم خواهرم میگه تو خاله اش نیستی،تو مادر و خواهر و خاله پسرمی

خانم بحثش کاملا جداس اون بچه مادر داشته شما دلی به اون بچه رسیدگی کردین خیلی فرق میکنه ها 

چقدر کارت زشته .یکروز چند ساعت بمون برگرد .چون احترام میزارن سواستفاده نکن

همه که بدشون از مهمون نمیاد . من خودم برادر شوهرم یکسال باهام زنگدی کرده بهترین روزای زندگیم بوده . خواهر شوهرامم میان چند روز میمونن ‌. کلی پیش هم خوشیم . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
میگم از صبح هی پلکم داره میپره انقد عصبی ام

من کاملا درکت میکن برادر همسر من هم حدود ۹ ماه بود پیشمون اما آخرش خودم یه خونه پیدا کردم، اولش همسرم ناراحت شد که تو داری بیرونش میکنی اما نتیجش خیلی خوب بود، بردار همسرم هم اولش خیلی ناراحت بود اما بعد که مستقل شد و طعم استقلال رو چشید روحیه ش خیلی خوب بود و خاطره خیلی خوبی از خونه ای که براش گرفتم داره

برام خوبه در کل  البته منم ایرادی ندارم براش پا به پاش دارم کار میکنم حقوقمم تو خونه خرج میکنم

برادرش هم توی خونه خرج میکنه؟

مثلا یروز به برادره زنگ بزن میخام فلان چیز درست کنم گوشت نداریم شما دارین میاین دو کیلو سرراه بخر

خرج بتراش واسش

یا چیزای دیگه...

بذار تو خرج بیفته.یجوری ک خودش بره

بنطرم شوهرتون هیچوقت ب برادرش نمیگه برو

تو باید یه جوری با برادره صحبت کنی که اون خودش بگه برم بهتره

اکثر زنایی که از لحاظ فرهنگ از شوهرشون سر ترن بخاطر ابرو بخاطر شخصیت یا بخاطر اینکه کسی نگه دختر فلا ...

منم ازین میترسم بگن نتونست زندگیشو جمع کنه مخصوصا اینکه بخاطر شوهرم با همه خونوادم در افتادم ولی امروز مامانم میگف زیاد پرو بازی درآورد برگرد خونه

برادرش هم توی خونه خرج میکنه؟ مثلا یروز به برادره زنگ بزن میخام فلان چیز درست کنم گوشت نداریم شما د ...

اصلا خرج نمیکنه حتی سینک دوبار خورد تو سرم شوهرم خونه نبود درستش کنه اونم دست نزد 

ی ظرف بهش دادم بذاره کابینت کلی غر زد

به شوهرت بگو فردا برین محضر با برادر شوهرت هم عقد کنی دوشوهره شی حداقل راحت بگردی تو خونه😒😒😒

بگو نمیدوستم با دوتا مرد ازدواج کردم.😒😒😒

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
اکثر زنایی که از لحاظ فرهنگ از شوهرشون سر ترن بخاطر ابرو بخاطر شخصیت یا بخاطر اینکه کسی نگه دختر فلا ...

هزاران لایک داره این حرفت .من زیاد دیدم این مدل آدم ها رو .نمونش خودم هستم .یک عمر رو با آبروداری زندگی کردم به خاطر موقعیتم خانوادم دیگران . ومیدونم که استارتر هیچ وقت نمیتونه حرف کاربرا را گوش کنه یعنی خیلی سخته براش خودش رو تغییر بده .

خانم بحثش کاملا جداس اون بچه مادر داشته شما دلی به اون بچه رسیدگی کردین خیلی فرق میکنه ها  

دلی نبود ،ماجراش خیلی طولانیه

دلم واسه بچه میسوخت که ایندش چی میشه.فک کن پدر مادر دلش نسوزه ،خاله بسوزه.باورت میشه؟یه چیز بگم و تمام ،پدر مادر بچه دنبال خوش گذرونی های خودشون بودن.و اخرا همدیگه رو مزاحم میدین طلاق گرفتن!هر دو عین هم بودن!!!

اصلا خرج نمیکنه حتی سینک دوبار خورد تو سرم شوهرم خونه نبود درستش کنه اونم دست نزد  ی ظرف بهش د ...

اصلا مهم نیست غر بزنه

ازش بخواه

حتی الکی

خرید کردن.کار انجام دادن

یه کاری کن احساس راحتی نکنه

مثلا میخواد فوتبال یا چیز دیگه ببینه بگو نه من میخوام فلان چیز ببینم