2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و حتما حتما اگر برادر شوهرت چیزی میریزه توی خونه...یا وسیله ای رو سرجاش نمیذاره تذکر بده

با خنده...

شوخی...

اصلا بی ادبی نکن.بذار همیشه دستت پر باشه که من با احتزام حرف میزنم

یا مثلا یشب رابطه دارین بگو واییی چقدر دلم میخواست الان رو اوپن انجام میدادیم

یا فلان جا

یا توی حمام

بگو اگه اونجا بودیم من اینکارو تو رابطه واست میکردم(کارایی که تاحالا نکردی)وسوسش کن

و با جزییات واسش تعریف کن دلش آب بشه

بگو فامیل پشت سرمون حرف در آوردن، که تازه عروس با پسر مجرد تو خونه تنها میمونه، شب هایی که شوهرت شیف ...

بله ولی بچه ها خدایی آدم پاکی هس اصلا اون چیزی ک میگید پیش نمیاد

دقیقا بعضی وقتا یه چیز ها یی میگن ادم دلش میگیره هم محبت کنی هم حرف بشنوی

خدا مشکلتونو حل کنه انشالله

خدا بزرگه بسپارش بهش

یکمم پسرهای ۱۶ ساله تو سن بلوغن،چرت و پرت زیاد میگن.تو به دل نگیر

بچه ها دیروز شوهرم هولم داد بهم توهین کرد  میگم بنظرتون تا بهمن باهاش قهر باشم بعدازونم بهش بگ ...

به همسرت بگو اول قبول کردم که بیاد پیشمون چون قرار بود بعد از یه مدت خونه رهن کنه ( میگم قبول کردی چون از همون اول مطمنا نگفتی نه و یا سکوت کردی، پس خودت کردی!)، بگو اگه قرار باشه پول رهن رو بدین به موتور و چیزای دیگه نمیتونم بیشتر از این مسئولیت قبول کنم و شرایط برام خیلی سخته، دوست دارم راحت باشم تو خونه و خلوت دونفره خودمون رو داشته باشم....با مهربونی و منطق بگی باور کن اثر بیشتر از جنگ و دعواست

و حتما حتما اگر برادر شوهرت چیزی میریزه توی خونه...یا وسیله ای رو سرجاش نمیذاره تذکر بده با خنده... ...

من ی بار بهش گفتم از سرکار میام داداشت بعد من میاد من خابم بهش بگو برا خودش کلید بسازه آیفون نزنه من سرم درد میگیره بیدار میشم گف بیخود چرا بخابی وضع خونه رو نگاه کن پاشو کار کن اونم ک قرار نی پشت در بمونه

منم موافقم که اسی تو خونه وقتی حالش خوب شد  لباس راحتی بپوشه اصلا ادم حساب نکنه برادر شوهرشو 

جنگ نرم کن اسی یه طوری مخفیانه دلبری کن به خودت برس بزار دلش بخواد ولی چون برادرش پییششه نتونه کاری کنه تازه  میگی یه ساعت زودتر از داداشش میاد و دیر تر از داداشش میره بیرون در نتیجه برای رابطه مشکلی نداره تو سعی کن اونموقه ها تو دسترسش نباشی  و موقعی که برادر شوهرت هست براش دلبری کن تا تو کفش بمونه

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد
بچه ها دیروز شوهرم هولم داد بهم توهین کرد  میگم بنظرتون تا بهمن باهاش قهر باشم بعدازونم بهش بگ ...

نه اصلا قهر و اینا نکن

اتفاقا با حال خوب باش.سرسنگین هم نباش

به قول بچه ها مزه دونفره بودن رو بهش بچشون

همه اش هم نرو تو اتاق

مثلا شوهرت داره تی وی میبینه تو نزدیکش بشین

براش میوه بذار.لباس خوب هم بپوش

(مانتو روسری نپوشیا

موهای قشنگت همش  زیر روسری باشه خراب میشه)

یه جوری که برادر شوهرت ببینه بفهمه الان تایم خلوت زناشوییه.نباید بیاد بیرون

خجالت بکشه

تو میری تو اتاق بدتر عرصه روباز میکنی برای برادرشوهر

بله ولی بچه ها خدایی آدم پاکی هس اصلا اون چیزی ک میگید پیش نمیاد

به نظرم شوهرت هم میل جنسی کمی داره،بعضی خانواده ها اینطوری هستند ،وقتی با شوهرت تنها هستید ،باید روش کارکنی ،راه میفته 

نه اصلا قهر و اینا نکن اتفاقا با حال خوب باش.سرسنگین هم نباش به قول بچه ها مزه دونفره بودن رو بهش ...

این روش هم رفتم ولی سرش تو گوشی و اصلا تکون نمیخوره حتی بغل شوهرم دراز کشیدم دست انداختم گردنش ولی اصلا معذب نمیشه