2777
2789
ی هفته اس ما سر جا خواب با شوهرم بحث داریم یعنی خودش نمی‌فهمه ک مشکل اونه 

نه فداتشم مردا واقعا خیلی چیزهارو متوجه نمیشن

توام اگر چیزی راجب برادرشوهرت هست مستقیم ب خودش بگو

مثلا ب برادر شوهرت بگو من تواون اتاق سردم میشه میخوام جلوی بخاری باشم

لطفا شما برین اونجا

یه جوری رفتار کن بفهمه مزاحمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کلا رسم دارن بیشعورن خونواده هوایی دیگ هم بودن ک فامیل مجرد ی مدت باهاشون زندگی کردن  کس ...

تو این دنیا هیچی مهم تر از خودت نیست !

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بخدا دقیقا همین حرف خودته ولی میگم از اول باج دادم اینجوری شده

اولا اصلا جنگ اعصاب راه ننداز و خودخوری نکن چون هرچی بگذره بدتر میشه و فقط خودتی که بیشتر اذیت میشی و مردا زیاد خودشون رو درگیر و ناراحت نمیکنن

بخدا دقیقا همین حرف خودته ولی میگم از اول باج دادم اینجوری شده

از اول ؟ تازه ۵ماه شده نه ۵ سال

خواهر منم شبیه شماست با این تفاوت ک ۷سال با خانواده شوهرش داره زندگی میکنه  خیلی سخته.

از خدا میخوام ی فرجی شه خودش بره از خونتون.

ولی اینی ک من دیدم زنم بگیره میاره پیش شما ۴نفری زندگی میکنین.

ی فکر اساسی کن جنگ اول به از صلح آخر.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .

اکثر زنایی که از لحاظ فرهنگ از شوهرشون سر ترن بخاطر ابرو بخاطر شخصیت یا بخاطر اینکه کسی نگه دختر فلانی این همه خاستگار داشت ببین الان شکست خورده،همه سختی هارو تحمل میکنن و دم نمیزنن.

خاهرشوهره من از فرهنگ بویی نبرده همه جیغو دادی میکنه و همه جوره با خانواده شوهرش دعوا میکنه عین خیالشم نیست.ولی من خودم نمیگم خیلی فرهنگم بالاس ولی ازینا خیلی بهترم،اکثرا سکوت میکنم در برابر بی احترامیا و ظلمایی که میشه.حالا قضیه اینه.اتفاقا چون پرستاره و چون موقعیت اجتماعیش خوبه دوس نداره شکست خورده به نظر بیاد

اسی تو که حرفای کاربرا رو انجام نمیدی، حداقل... عکس برادرشوهر رو بزار ببینیم

واااا 😂😂😂😂

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
واااا 😂😂😂😂

دهنمون کف کرد اینقدر حرف زدیم حداقل دست خالی نریم😂

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠