2777
2789
بچه ها حمایت دارم هم خونوادم هم مالی  اما میگم خونوادم مخالف ازدواجم بودن سختمه ۵ماه نشده برگر ...

فامیل غلط کنن  بگن مگه زمان قدیمه خونه مجردی بگیره  

من خونه بابام راحت نیستم تو با برادرشوهرت چجوری موندی؟

بعدم بحث اینکه شوهرت تورو علنا آدم حساب نمیکنه که نظر تورو بپرسه یا هرچی به نیاز هات توجه کنه 

یعنی چی که گفته جاریت دوست داشته با شوهرش تنها باشه ولی درک نمکنه توام تازه عروسی ؟

دیگه داری بهونه میاری و توجیح می کنی خانما بهت راهکار دادن دیگه

دقیقا 

اسی میگه چکار کنم 

رهکار دادیم میگه نه فامیل اینجور میگن 

وقتی قرار نیست کاری بکنی ، حتی سفت و سخت با شوهرت حرف بزنی چه راهکاری میخوای😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فعلا طرحم

سعی کن یا با سیاست اوضاع خودت رو بهبود ببخشی 

یا با قطعیت با همسرت صحبت کنی بگو حق من رو ازم گرفتی 

تا کی این وضعیت ادامه داره ؟

اعتراض کن و بزار برادرشوهرت بفهمه از حضورش ناراحتی

بچه ها چله دعای مقاتل تو تلگرام گذاشتم کسی خواست درخواست بده لینک بفرستم براتون🌺

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اره خب ولی درهر صورت سخته خودم ۲۴ سالمه دیشب بهش گفتم ۲۰ سالگی باید زن بگیری گفت نه من تا ۲۵ سالگی ن ...

خیلی حرف بدی زدی

من خواهر زادم ۱۶ سالشه،تو سن حساسیه

۱۶ با یه مرد ۳۱ ساله خیلی فرق داره

چون اگ برم آبرومو میبرن فامیل میگن نتونست ی سال خونواده شوهرش تحمل کنه

ببین منم با شوهرم سربرادرش زیاد مشکل داشتم اوایل سکوت کردم اما کم کم دادم درومد و کوتاه نیومدم هزار بار دعوا کردیم حتی یوقتا به کتک میرسید اخرین بار که چندبار سرمو کوبید تو دیوار از هرطرف اما بالاخره کمی بهتر شده دیگ حداقل اولویتش اون نیست و پشیمونه ازون همه دعوا

خدایا ببخش اون گناهایی رو که باعث میشه              دعاهام مستجاب نشه ♥️

اسی حرصم گرفت از دست کارات اه

داری بهترین روزای زندگیتو با دستای خودت خراب میکنی 

بابا تو حالا باید با شوهرت کیف زندگیتونو ببرید اول زندگیتونه نه ک یه سر خر همش ور دلتون باشه

یکبار برای همیشه این قضیه رو تمومش کن و به شوهرت بگو ک نمیخوای برادرش با شما زندگی کنه

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
سعی کن یا با سیاست اوضاع خودت رو بهبود ببخشی  یا با قطعیت با همسرت صحبت کنی بگو حق من رو ازم گ ...

ی هفته اس ما سر جا خواب با شوهرم بحث داریم یعنی خودش نمی‌فهمه ک مشکل اونه 

من چکار کنم توروخدا ی چیزی بگید

عزیزم خیلی برای شرایط متاسفم ولی شما خودت باید اوضاع رو تغییر بدی

همه گفتن که باید چیکار کنی، اگه میشه ازت خواهش کنم به حرفشون گوش بدی

مشاوره هم حتما حتما برو