2777
2789

نمیدونم چجوری بگم من یکی از سینه هام دوسایز با اون یکی فرقش هست و کوچیک و بزرگ بودنش کاملااااا مشخصه ولی لباس میپوشم مشخص نمیشه مگر لباسم خیلی جذب باشه.مثلا یکی دوبار لباس جذب پوشیدم چند نفر بهم گفتن چرا سینه هات اینطوریه😂🤦‍♀️

دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداره فقط یکیشون یه بافت طبیعی از سینه جلوی رشدش رو گرفته و نمیزاره طبیعی رشد کنه اگه دیدی همسرت و خانوادش  مشکل دارن قبل عروسی بیا پروتز انجام بده تا اندازه بشن اگر هم نه که با بارداری و شیردهی اندازه هم میشه 

بعد من الان نامزد کردم و محرم هستیم اما اعلام نکردیم تا راحت چند ماه زیر نظز خانواده ها با هم و خانواده های هم آشنا بشیم.تا بعد عید هم هیچ قراری برای بله برون و عقد نداریم

حالا الان بهش بگم این موضوع رو؟زود نیست؟زشت نیست بگم اصلا روم نمیشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم پسز خاله من اینطوری بود وقتی به پسر خالم گفته بود پسر خالم گفته بود فدای سرت دوسایز باهم ماله م ...

😂😂😂😂😂🤦‍♀️

به نامزد سابقم نگفتم بعد عقد خودش دید و مشکلی هم نداشت فقط یکبار پرسید چرا اینطوریه گفتم مال همه ی خانم ها این جوریه مال من یکم زیادی اندازش فرق داره و اونم گفت چه بهتر😂😂😂

بدن کلا نامتقارن هست. بدن بعضیا کمی بیشتر. با افزایش وزن، این نامتقارن بودن، بیشتر به چشم میاد. 

به نظرم شما چیزی نگید. حساس نشید روی این موضوع. اما اگر چیزی کفتن، آمادگیش و داشته باشید تا توضیح علمی بدید. 

😂😂😂😂😂🤦‍♀️به نامزد سابقم نگفتم بعد عقد خودش دید و مشکلی هم نداشت فقط یکبار پرسید چرا اینطوریه گ ...

همین دیگه اینکه چطوری بفهمه مهمه فعلا نگو بزار خودش ببینه