z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 4638 عنوان دلم برای خودم میسوزه 432 بازدید | 44 پست من ۱۷ ازدواج کردم از ۱۵ سالگیم نامزد بودم رسما دلم برای خودم میسوزهحتی برای اومدن به خونه بابات ، باید از ۲ نفر اجازه بگیری شوهر و مادر شوهر دلم میخواد خودمو بکشم خیلی توفشارم بلاخره مطمعنم یه بلایی سر خودم میارم میرم جهنم turk Giziam دیروز | 13:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 916 زندگیت بده با همسرت؟یا صرفا چون زود ازدواج کردی ناراحتی؟ چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 4638 زندگیت بده با همسرت؟یا صرفا چون زود ازدواج کردی ناراحتی؟ هر دو turk Giziam
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5618 واقعا خانواده هایی که دختراشونو زود شوهر میدن خیلی بیفکرن و اصلا درکشون نمیکنم.حق داری اسی 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6964 حالا از مادرشوهرت چرا اجازه میگیری کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 916 هر دو خب طلاق بگیر دیگه توخیلییییییی جوونی دخترررررر چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 4638 حالا از مادرشوهرت چرا اجازه میگیری نمیدونم قانونشونه حتی باید کلید خونه رم بدم بهشون turk Giziam
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6964 واقعا خانواده هایی که دختراشونو زود شوهر میدن خیلی بیفکرن و اصلا درکشون نمیکنم.حق داری اسی اینجا این حرفارو بزنی میان میخووورررنت،که آرررره به سن نیست به عقلهههه!!!! آخه میدونی بچه پونزده ساله یا هفده ساله خیلی عاقله کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
پیکاسوزاده عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 916 واقعا خانواده هایی که دختراشونو زود شوهر میدن خیلی بیفکرن و اصلا درکشون نمیکنم.حق داری اسی دقیقا من نمیدونم مسابقس انگار حتی ۲۰ سال هم زوده ب نظرم ۲۵ ب بالا اوکیه برا ازدواج چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد
z_barbie_16 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 4638 خب طلاق بگیر دیگه توخیلییییییی جوونی دخترررررر طلاق بگیرم بیام پیش کی؟ پدر مادرم؟ همونایی که منو زود شوهر دادن از دستم خلاص شنبنظرت منو گردن میگیرن؟ turk Giziam
نازترین عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6964 نمیدونم قانونشونه حتی باید کلید خونه رم بدم بهشون 💩 تو این قانون کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5618 نمیدونم قانونشونه حتی باید کلید خونه رم بدم بهشون وا مگه پادگانه؟ قانون چیه؟بچه گیرت اوردن اسی 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖