2777
2789
عنوان

نیم ساعت دیگه به زیارت امام حسین میرم 💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 150 پست
هی نگو خواهر دلم خونه ، برای همین میگم برم زیارت امام حسین مثل معجزه هست خانوادم منو تا حرم امام رضا ...

شما ک دلت شکسته ان شاالله حاجت روا میشی ،دعا میکنم ب حق ابالفضل قسمتتون بشه ک انگار اونجا ی تیکه از بهشته

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
شما ک دلت شکسته ان شاالله حاجت روا میشی ،دعا میکنم ب حق ابالفضل قسمتتون بشه ک انگار اونجا ی تیکه از ...

ممنونم از دعای خوبت انشالله که شماهم هر حاجتی که دارین روا بشه 🤲💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو قسم به همون امام حسین رفتی از ته دلت برای خواهرم دعا کن خدا نجاتش بده 😭😭😭😭😭

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

التماس دعا 

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیستاگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج)  و شادی دل هممون میفرستی؟ 🌱💓ی کیدرامر اصیل😎☺️تاپیک های مذهبی و سریالای کره ای تگم کنین خوشحال میشم🌸

خانوم دکتر شما از شرایط مهاجرت رشته پزشکی یا داروسازی اطلاعی دارین؟

سلام عزیزم ، تاپیک آخرم ،  پست آخرش ( البته الان پست آخر هست ) در مورد شرایط پذیرش توی دانشگاه های خارج از کشور  توضیح دادم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
سلام عزیزم ، تاپیک آخرم ،  پست آخرش ( البته الان پست آخر هست ) در مورد شرایط پذیرش توی دانشگاه ...

مرسی

فقط نمیشه قبل دکترای عمومی مثلاً اینترنی یا استارژری مهاجرت کرد؟

بعد اینکه کشورهای اسکاندیناوی هم پذیرش دارن؟

یا عماد من لا عماد له 🫧🌫️

برای همتون دعا کردم برای کسایی که مشکل مالی دارن ..فرزند صالح می‌خوان ..کسایی که همسر خوب می‌خوان .‌‌‌‌‌‌‌‌‌مستاجر ها و..‌‌انشاالله آقا همگی مارو حاجت روا کنه ..مخصوص نینی سایتی ها رو دعا کردم  

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
هی نگو خواهر دلم خونه ، برای همین میگم برم زیارت امام حسین مثل معجزه هست خانوادم منو تا حرم امام رضا ...

فردا که برم حتما براتون دعا میکنم قربون امام حسین برم مهربونه انشاالله شما رو هم میطلبه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
فردا که برم حتما براتون دعا میکنم قربون امام حسین برم مهربونه انشاالله شما رو هم میطلبه

خیلی مهربونی عزیز دلم انشالله که به حق امام حسین هر چی از خدا میخوای بهت بده با دست پر برگردی 🤲💚 خیلی خوشحال شدم پستت رو دیدم 🥺یعنی فقط دعا کن آرزو به دل نمونم بخدا خیلی دلم میخواد برم ولی حیف انشالله که به دعای شما آقا من و همه آرزو مندا رو بطلبه 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خوش به سعادتت عزیز😍🥺 من تاحالا نرفتم میشه برای منم دعا کنی بطلبه برم😭❤❤❤❤فاطمه❤ میشه عکس هم بزا ...

چشم عکس گذاشتم تگ میکنم چون امروز خیلی شلوغ بود دخترم هم همش گریه میکرد تو بغلم بود نتونستم عکس بزارم حتما از بین الحرمین عکس میدارم اگه بتونم

چشم عکس گذاشتم تگ میکنم چون امروز خیلی شلوغ بود دخترم هم همش گریه میکرد تو بغلم بود نتونستم عکس بزار ...

مم الان‌تاپیکت دیدم انگار یه چی تو دلم ریخت برام‌خیلی دعا کن لطفا دلم خیلی شکسته خیلی گرفته بدجور محتاج دعاشونم

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت