2777
2789
عنوان

نیم ساعت دیگه به زیارت امام حسین میرم 💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 150 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام،برای منو عشقمم دعا کن به هم برسیم و تاابد کنارهم خوشبخت بشیم یادت نره ها🥺🌸🌸

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

بچه ها ترخدا برای منم دعاکنید امام حسین منم بطلبه به زودی، اگه بطلبه مثل معجزه هست تو زندگیم قول میدم این تاپیک رو ذخیره کنم برای تک تک کسایی که پست گذاشتن توی این تاپیک  برم اونجا دعا کنم مخصوصا استارتر که که این تاپیک رو زده دعام کنید برای منم معجزه بشه به نیت تک تک تون زیارت میکنم و برای حاجتتون دعا میکنم 😞🥺🙏

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

سلام زیارتتون قبول 

میشه واسه من دعا کنید خدا به من و همسرم بچه سالم و صالح عطا کنه خیلی ممنونم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام منوبه امام برسون بگوشفای دخترموبده بگوشفاش بده حرف بزنه آدم عااادی باشه قسمش بده به رقیه سه سال ...

بحق ابالفضل خدا حاجت دلتو بده ،ب حق علی اصغر بچتون شفا بگیره

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
بچه ها ترخدا برای منم دعاکنید امام حسین منم بطلبه به زودی، اگه بطلبه مثل معجزه هست تو زندگیم قول مید ...

از اقا امام رضا قواله کربلا بگیرید،اقا رو ب جوادش قسم بدید ک زیارت جدش رو براتون بنویسه

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
از اقا امام رضا قواله کربلا بگیرید،اقا رو ب جوادش قسم بدید ک زیارت جدش رو براتون بنویسه

هی نگو خواهر دلم خونه ، برای همین میگم برم زیارت امام حسین مثل معجزه هست خانوادم منو تا حرم امام رضا که آرزوش رو دارم نمیبرن دیگه چه برسه به حرم امام حسین 😭🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)