2777
2789
عنوان

میتونم تو کنکور امسال پزشکی قبول شم اگه از الا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم شما پزشک شدی؟؟فامیلمونم پزشکن زیاد راضی نیست دانشجوی ترم های آخره میگه از دور قشنگه حقوقش ...

ببین من خیلی تحقیق کردم در مورد این موضوع اگه ادم درس خونی هستی (خیلی زیاد) بدرد میخوره و گرنه اگه دنبال پولی خیلی کارای دیگه مثل ناخنکاری و لایت برو ولی درامد متخصصا از 200 شروع میشه ولی 13 سال باید درس بخونی کلا بدرد بچه های 18 سال میخوره که سال اول قبول شن

چرا عزیزم شما پزشک شدی؟؟فامیلمونم پزشکن زیاد راضی نیست دانشجوی ترم های آخره میگه از دور قشنگه حقوقش ...

نه والا

دوستم متخصص داخلی هستش، ماشالله مایه دار،حداقل هفته ای ۵۰ میلیون درآمدشه، مطبش عین بیمارستانه با تجهیزات کامل

اگه ببینی چه زندگی ای داره

ببین من خیلی تحقیق کردم در مورد این موضوع اگه ادم درس خونی هستی (خیلی زیاد) بدرد میخوره و گرنه اگه د ...

دقیقا تا نهایت بچه 21 22 ساله وگرنه اون 7 سال میشه تقریبا 42 43 تمام بشه 2 سال طرح میشی 44 45 تازه شما شدی پزشک عمومی!!!کارت تازه به گرفتن با عمومی 4 5سال زمان میره بخوای تخصص هم بگیری که دیگه شدی 50 دیگه

بشینه یخوانه کی مشکل داره اصلا ولی ی چیزی بگید تو مخیله جا بگیره 3 تا پایه تا اردیبشهت به علاوه نهای ...

من همکلاسی دهه شصتی دارم از فرهنگیان اومده دارم آزمایشگاه خونده دارم متاهل دارم که ماشالله همیشه الفه رتبه سه رقمی که از ورودی عقب افتاده هم دارم...هر چیزی ممکنه

نه والادوستم متخصص داخلی هستش، ماشالله مایه دار،حداقل هفته ای ۵۰ میلیون درآمدشه، مطبش عین بیمارستانه ...

هفته ای 50 زیاده؟ دکتر های زیادی سراغ دارم روزی 30 40 تومن درآمد دارن فقط بعد این تجهیزات میلیارد ها تومنه به علاوه اجاره اون ساختمان و .... از اون ماهی 200 میل نصفش برای بدهی و اینا میره

هفته ای 50 زیاده؟ دکتر های زیادی سراغ دارم روزی 30 40 تومن درآمد دارن فقط بعد این تجهیزات میلیارد ها ...

این فقط از ویزیت ۵۰ در میاره با سه روز کار در هفته

دستگاههای لاغری آورده که هزینه ای که میگیره جدا از ویزیته

من همکلاسی دهه شصتی دارم از فرهنگیان اومده دارم آزمایشگاه خونده دارم متاهل دارم که ماشالله همیشه الف ...

آها با رتبه 3 رقمی رفته علوم آزمایشگاهی خوانده؟بعد رو جمله بندیت هم تمرکز کن خوب نفهمیدم حقیقتا

آره سال های اول همینطوره درآمد زیاد نیست ولی امروزه هر کی شده پزشک و دندون پزشک و اینا رفته کار مشاوره یا تدریس دروسی که خیلی خوب بوده درآمد زیادی هم داره