2777
2789

شما جای من باشید حاضرید هرماه تا فروردین ۲۰۰ سوت پارسیان از جای معتبر بخرید ؟؟

ولی دیگه چیزی نمیمونه برام که خرج کنم. البته تازه خرید کلی کردم چیزی احتیاج ندارم

ولی با خودم میگم دویست سوت ارزش نداره و چیزی نمیشه باهاش خرید جمع هم بشه تا فروردین فوقش بشه نیم گرم طلا خرید

از طرفی شاید عید پوله یه گرم طلا دستم بیاد میگم جمع کنم بزارم رو اون پول

ولی خب معلوم نیست صدرصد بیاد یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجور طلاهای سوت سوت ارزشی نداره

فقط داری پول کارمزد و اینا میدی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

چرا ارزش نداره،همین ۲۰۰ سوت،۳۰۰ سوت بعدا سرمایه میشه

فقط کاش پارسیان نگیرید،یا از جایی بگیرید ک شرط کنید بعدا ازتون برداره

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

پارسیان ارزش نداره

خیلی ارزش داره،من چهار ماه پیش سکه خریدم چهار تومن،الان شده هفت تومن

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بخر من یه زمانی فقط ۲ تومن چرت و پرت میخریدم سر کارم میخوردم مامانم گفت ماهی دو و نیم بده من برات طلا بخرم الان همون طلاها که شاید اصلن یک سال این کارو کردم شده ۱۸۰ ملیون یه جایی به دردت میخوره

سوتی ارزش نداره:/

۴۵۰سوت گرفتم دیگ،سه تومن سود داده،مگ کمه؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..