2777
2789
عنوان

نیم ساعت دیگه به زیارت امام حسین میرم 💚💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 57 بازدید | 150 پست

سلام عزیزم..خیلی ممنونت میشم بریا خواهرم دعاکنید ک ازدواجش جورشه،،برای افزایش رزق وروزیمون وبرای قبولیم ممنووووننننت میشم دعام کنی...خواهش میکنم اسمم زهراس..سلاممو ب امام حسین برسووون

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به سعادتت عزیز😍🥺 من تاحالا نرفتم میشه برای منم دعا کنی بطلبه برم😭❤❤❤❤فاطمه❤ میشه عکس هم بزا ...

یدونه گذاشتم زیاد صاف و صوف نیست ولی ضریح آقاست

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

لطفا تو حرم منو هم خیلییییی دعا کن که خیلی محتاج دعاتم لطفا برای ازدواج خوب و حل شدن مشکلات و گرفتاری هام و اینکه منم به زودی طلبیده بشم خیلی دعا کن ممنونم❤️

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚الهم عجل لولیک الفرج💚می شه لطفا برای حاجت رواییم یه دونه صلوات بفرستی؟ان شاء الله که خودتم حاجت روا بشی❤️
مم الان‌تاپیکت دیدم انگار یه چی تو دلم ریخت برام‌خیلی دعا کن لطفا دلم خیلی شکسته خیلی گرفته بدجور مح ...

میشه ازت یه خواهشی کنم لطفا درحقم خواهری کن امشب شهید ابراهیم‌هادی بهم یه نشونه داد به امام علی متوسل بشم بعد یاد تاپیک‌شما افتادم گفتم خدایا میگن داداش ابراهیم‌خیلی مهربونه ببین باادم‌چیکار میکنه میشه رفتی نجف حرم‌امام علی ازش بخوای ک به حق بانو فاطمه زهرا که عاشقش بود به منم نگاه کنه و پیش خدا ضامن حاجتم بشه 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
میشه ازت یه خواهشی کنم لطفا درحقم خواهری کن امشب شهید ابراهیم‌هادی بهم یه نشونه داد به امام علی متوس ...

چشم حتما براتون دعا میکنم انشاالله 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
چشم حتما براتون دعا میکنم انشاالله 

ممنون عزیزم امشب با دیدن تاپیکت دلم پر کشید تو حرم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
ممنون عزیزم امشب با دیدن تاپیکت دلم پر کشید تو حرم 

بخدا منم یه عمری آرزو داشتم موقع رفتن تپش قلب داشتم

بخدا منم یه عمری آرزو داشتم موقع رفتن تپش قلب داشتم

من قراربود امسال بعد عقد با عشقم بیایم‌اما خانوادش یه کاری کردن الان‌دوماهه ازهم‌جدا شدیم و حتی باهم‌دشمن شدیم یه عشق واقعی چندین ساله رو نابود کردن 

دوماهه دارم فقط میمیرم کاش جوابم بدن 

چشم عکس گذاشتم تگ میکنم چون امروز خیلی شلوغ بود دخترم هم همش گریه میکرد تو بغلم بود نتونستم عکس بزار ...

اشکالی نداره عزیزم 😍

لطف میکنی❤❤❤❤❤❤

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
یدونه گذاشتم زیاد صاف و صوف نیست ولی ضریح آقاست

خیلیییییی ممنونم😍🥺❤

انشالله حاجت روا برگردی

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »