2777
2789
عنوان

خوشکلایی که امسال دانشگاه آزاد قبول شدین ...لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 35 پست
مامایی شهریش بالاس کلا پزشکی و پیراپزشکی بالاتره😵

پردیس دانشگاه شهید بهشتی 20تومن میگیره برای پزشکی تازه اسمش روشه شهید بهشتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد تهران8تومن پزشکی مامایی انقد هزینه نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه با دیپلم ریاضی میتونی کنکور بدی اگرم ترمیم معدل داشته باشی باید ترمیم معدل کنی اگرم نمیخوای که هی ...

اگر ترمبم نکنه زیستش از ۶۰ براش حساب میشه ۴۰ درصد معدلو نمیگیره

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥
برای دی ماه ثبت نام تموم شده  اما قراره دوباره تمدید بشه  اگه میتونی برسی که دی رو هم ثب ...

نظام قدیما 

ی قانون جدا دارن اخه

من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
ترمیم‌نعدل چیه 

چون درصدی از کنکور رو اختصاص دادن به سوابق تحصیلی 

نمراتت پایین بود

میتونی دوباره امتحان بدی عزیزم

پردیس دانشگاه شهید بهشتی 20تومن میگیره برای پزشکی تازه اسمش روشه شهید بهشتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد ...

خیر پرستاری ازاد شهر کوچیک ۸. ۹ تومنه مامایی هم همین قیمتاس

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥
پردیس دانشگاه شهید بهشتی 20تومن میگیره برای پزشکی تازه اسمش روشه شهید بهشتی دانشگاه ازاد اسلامی واحد ...

حدودا اونقده بله😐 

ولی من با اون کاربری بودم که گفت ۳تا۵😑

نظام قدیما  ی قانون جدا دارن اخه

اونا هم می تونن ترمیم کنن منتهای ۳۰ درصد تاثیر داره معدل کتبی نهاییشون  و ۱۰ درصد پیش دانشگاهی 

البته باید از مدرسه هم بپرسن 

چون دیپلم شون رو چه سالی گرفتن مهمه 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم