2777
2789
عنوان

الان کربلام

62 بازدید | 60 پست

سلام دوستان الان کربلام درسته داخل حرم نیستم ولی کربلاهستم یکم پیش داخل حرم بودم عکسشو میذارم هر کی هر نیتی داشته به اقا بگه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورش بگردم

خوش به حالت 

سلام منو برسون به آقا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برای بهتر شدن اوضاع کشورمون 

و سلامتی و طول عمر هستی و خانوادش 

دعا کن لطفاً 🙃❤️ 

زیارت قبول 

کاش قسمت منم بشه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

لطفا اسم منو ببر اونجا پریسا 

برام دعا کن بگو امام بمن نظر کنن 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

چرا تاریکه؟؟؟؟ شب شده اونجا؟ وای توروو خداااا برای دخترم دعا کن بگو سالم باشه تبش قطع بشه دیگه سرفه نکنه دعا کن امام حسین بطلبونه منو تورو به خودش قسمت میدم خیلییییی دلم تنگه تو شهر غریب عرصه بهم تنگه التماااااس دعا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار