2777
2789

از مامان خودم مادرشوهرم ..... تنها لطفی که میکنن زنگه اونم مثلا مادرشوهرم من زنگ نزنم تا دوروز سه روز تا خودش بزنگه حالا میدونن ویارم هم بده خیییلی کم هم مادرم غذا فرستاده مادر شوهرم که خالمه و رابطمون خیلی خوبه قبل بارداری می‌فرستاد الان برعکس .....دو سه بار فقط .... خیلی دلم گرفته اون روز با دوتاشون بحثم شد که نمیان یبار اومدن دوتا رفتن عجیبه من تا یه کدوم کسالت داشته باشن می‌دوم دلم گرفته می‌دونم میگید انتظار نداشته باش ولی آخه از مادر و خالم نداشته باشم از کی داشته باشم خواهر شوهر خواهر و زن داداش که دیگه بمااااند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابامن باردارم هنوز یه بار مامانم نگفته بیا فلان چیزو درست کردم توهم یه ذره کوفت کن

بخدا اگه من دخترم این وضعیت باشه براش سنگ تموم میزارم بحث غذا نیست یخچال پره ولی اون محبته اونو میخوام

مامانم اصلا بهش نگفتم 

خیلییی دوره ۱۱ ساعت راهه

ولی خانواده شوهرم ک گفتم در حد دوبار زنگ زدن. دوبارم غذا اوردن 

البته من ناراحت نمیشم چون قطعا باهرکی مث خودش برخورد میکنم

وجدانا توقع نداری شما بابا مادر آدم راهمون هم دور نیست پس چی همشم خونه ام آقا بیان سر بزنن

خانوما توی بارداری حساس میشن اگه میتونی برو پارک قدم بزن یه چیزی بخر خودت بخور 

برو خونه شون. غذا درست کردن و فرستادن کار راحتی نیست ولی اگه بری خونه ی خودشون شد برای هر دوی شما بهتر باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

وجدانا توقع نداری شما بابا مادر آدم راهمون هم دور نیست پس چی همشم خونه ام آقا بیان سر بزنن

من از خانوادم دورم با ی بچه کوچک کارم میکردم یکبار یه نفر برام غذا نیاورد 

بهتره خودت مسئولیت کاراتو بر عهده بگیری 

اینطوری آرامش بیشتری داری

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

بخدا اگه من دخترم این وضعیت باشه براش سنگ تموم میزارم بحث غذا نیست یخچال پره ولی اون محبته اونو میخو ...

میفهمم چی میگی بحث محبته 

من تازه باردارشده بودم رفته بودم دکتربعد رفتم خونه مادرم بهش گفتم ازدکتر اومدم نگفت چت بود رفتی دکتر🤣🤣🤣🤣

دیگه توقع ازهیچکس ندارم سر شدم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانم اصلا بهش نگفتم خیلییی دوره ۱۱ ساعت راههولی خانواده شوهرم ک گفتم در حد دوبار زنگ زدن. دوبارم غ ...

خب همون من برا سرما خوردگی رفتم هواشونو داشتم 

ببین عزیزم سر بعضی چیزا حقیقتا از بقیه انتظار نداشته باش. منم باردارم مادر شوهرمم میدونه خواهر شوهرامم میدونن ... همه میدونن اما زنگ هم نمی زنن فقط مادر خودم و خواهرم و جاریم زنگ میزنن جویای احوالم هستن. از مادر شوهر و خواهر شوهرامم اصلا انتظار ندارم چون هم اخلاقاشونو میدونم هم به دلایلی احمقانه از من ناراحت و طلبکارن. اما هیچوقت از هیچکس انتطار احوالپرسی و زنگ زدن نداشتم. چیزی هم نیست بخوام براش ناراحت باشم. شماهم با فکر کردن بهش خودتونو اذیت نکنید