2777
2789
عنوان

الان کربلام

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 60 پست

سلام بر حسین 🥺 به آقا بگو هوامونو داشته باشه 🥺❤️ آقا به جز تو پناهی ندارم پناهم بده 🥺❤️

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه عزیزم دیشب گرفتم الانم دارم ازداخل حرم میدم لود نمیشه

یادت نره برا دخترم دعا کنی بگو دیگه سالم باشه دخترم هیچوقت تب نکنه سرفه ام نکنه با عمر طولانی و دلخوش دیگه صبور و سالم باشه بگو کیمیام سلامت باشه خودم کیمیام

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

خواهرا عکسشو دادم لطفا خودتون دعا کنید چون خیلی زیادین نمیرسم تک تک دعا کنم

دینی ب گردنم نباشه الان اگه عکسه بیاد از داخل حرم میدم

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

برای من خیلی دعا کن هم تحصیل   و رابطم هم شفای مادرم 

زندگیمون بهم ریخته ارامش نداریم

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

خواهری خواهش میکنم ازتون برا رفع بیماریم زیر قبه آقا دعام کنین،اجرتون با آقا امام حسین، خواهش میکنم تو بین الحرمین قسمشون بدین بهشون بگین مامان آسنا اومد در خونتون برا شفا،یه گوشه چشمی بهش بکنین،ممنونم ازاتون

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم