سلام دوستان الان کربلام درسته داخل حرم نیستم ولی کربلاهستم یکم پیش داخل حرم بودم عکسشو میذارم هر کی هر نیتی داشته به اقا بگه
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
سلام بر حسین 🥺 به آقا بگو هوامونو داشته باشه 🥺❤️ آقا به جز تو پناهی ندارم پناهم بده 🥺❤️
تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب میشود؛ هیچکس در برابر او پیروز نمیشود، حتی زندگی در مقابل او زانو میزند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊
یادت نره برا دخترم دعا کنی بگو دیگه سالم باشه دخترم هیچوقت تب نکنه سرفه ام نکنه با عمر طولانی و دلخوش دیگه صبور و سالم باشه بگو کیمیام سلامت باشه خودم کیمیام
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
خواهرا عکسشو دادم لطفا خودتون دعا کنید چون خیلی زیادین نمیرسم تک تک دعا کنم
دینی ب گردنم نباشه الان اگه عکسه بیاد از داخل حرم میدم
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
برای من خیلی دعا کن هم تحصیل و رابطم هم شفای مادرم
زندگیمون بهم ریخته ارامش نداریم
برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟ اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی