گیسوی_آرشام مدیر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 عنوان چند گرم درحال حاضر طلا بهتون وصله | مشاهده متن کامل بحث + 25298 بازدید | 559 پست ببخشید بابت تاپیک مسخره و تکراریم میخوام حواسم از نوشخوار فکری که دارم پرت بشه من خودم گوشواره الان گوشمه اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔 دیروز | 01:13 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 23750 مامان منم نمبدازه منم چون دانشگاهم بیرون شهره النگو درآوردم خوب کردیوضع جامعه خرابهمردم به نون شب موندمدیگه اختیار اعمال خودشونم ندارن
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 تو بگو نیم مثقال 😅 هیچی نمی اندازم. یه نیم ست دارم مهمونی جایی رفتنی میندازم. یه تک پوش هم دارم با ... خوبه انداختنش خوب نیست منم مثل شما همش حس میکنم انکار دارم کلاس مبزارم 😐🤣 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 ۲یا۳ گرم فقط گوشواره خیلی خوبه 😍 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 خوب کردیوضع جامعه خرابهمردم به نون شب موندمدیگه اختیار اعمال خودشونم ندارن وای اره🥺انشالله به اتفاقی بیوفته همه وضع مالیشون خوبه بشه بخدا آدمای نیازمند میبینم دلم میگیره گریه میکنم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
پرنسس۷۸ عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 629 طلا خریدن آسونهمتاسفانه خیلی از خانما راهش رو بلد نیستن تایپک آخرم درباره اش نوشته بودم خیلی از خانما گارد گرفته بودن و اصلا خوششون نیومد ولی من چند ساله با همین روش خداروشکر تونستم طلا بخرم
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 23750 وای اره🥺انشالله به اتفاقی بیوفته همه وضع مالیشون خوبه بشه بخدا آدمای نیازمند میبینم دلم میگیره گریه ... انشاللهمن دلم برای امثال خودم بیشتر میسوزهماها که زندگی متوسطی داشتیم داریم الان از 20 ماه پول نداریمکم کم هم متوسط های جامعه میشن فقیر دیگه همه کاسه گدایی دست باید بگیریم
باهوششم عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1679 گوشواره گوشمه ۳.۵ سه و نیم گرمزنجیر و پلاک گردنمه ۴.۵ چهار و نیم گرمحلقه عقد دستمه ۳ گرم .یه انگشتر ۴ گرمی دارم ننداختم همسرمم یه حلقه ۴ گرمی داره چون سر کاره ننداخته
اناالحق عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 8877 یادتون سکه شد یه ملیون یکیو اعدام کردند به جرم فساد اقتصادی سلطان سکه آهش گرفتمون😅😅
گلنازخانومی۶۸ عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 1416 دو جفت گوشواره حلقه ای و یه حلقه ساده و یه زنجیر گردنده. کلا ۱۵ گرم😄
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 طلا خریدن آسونهمتاسفانه خیلی از خانما راهش رو بلد نیستن تایپک آخرم درباره اش نوشته بودم خیلی از خانم ... چرا بد باشه اتفاقا پس انداز طلا خیلی خوبه اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 انشاللهمن دلم برای امثال خودم بیشتر میسوزهماها که زندگی متوسطی داشتیم داریم الان از 20 ماه پول نداری ... دقیقااا آفرین ماهم متوسطیم وسط ماه کم میاریم 🥲 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 گوشواره گوشمه ۳.۵ سه و نیم گرمزنجیر و پلاک گردنمه ۴.۵ چهار و نیم گرمحلقه عقد دستمه ۳ گرم .یه انگشتر ... 😍😍😍 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
گیسوی_آرشام مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5143 ۴ گرم گوشواره😂 خوبه اکثرا گوشواره دارنمامان من عادت نداره از بس ننداخته😅 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔