2777
2789
عنوان

الان کربلام

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 60 پست

برامنم دعکات اسمم وجیهه است سلام منوب اقابرسون دعاکن من بهمین زودیا دامنم سبزبشه بچه دارشم ازاقا بخواه خوشبخالت نمیدونی عکسو ک دیدم اشکام سرازیر شد

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم خاک کف پای حسین است 

دلم مجنون و شیدای حسین است 

به به زیارتتون قبول 💚🍃التماس دعا عزیزم. سلام ما رو به سیدالشهدا و قمر بنی هاشم ع برسونید .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام زیارت قبول 

اسمم شکوفس توروخدا به اقا بگو منو دوباره به زودی بطلبهههه😭😭

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
چرا تاریکه؟؟؟؟ شب شده اونجا؟ وای توروو خداااا برای دخترم دعا کن بگو سالم باشه تبش قطع بشه دیگه سرفه ...

سلام نه عزیزم دیشب گرفتم الانم دارم ازداخل حرم میدم لود نمیشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

التماس دعا فراوون لطفا اول برای تعجیل در فرج حضرت قائم (عج) بعد برای عاقبت بخیری و موفقیتم دعا کن 

دعا کن بازم من رو بطلبند خیلیییی زود

اسمم مبینا💚💚💚

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین

السلام علیک یا اباالفضل العباس

آقا جان حال هیچکس خوب نیست.... یه نگاهی به دل همه بنداز...

یه نگاهیم به زندگی من بنداز مشکلاتم خیلی زیاده برای سن من...

منم دعا کن ترو خدا . بگو کسی ندارم جز شما

اسمم مبارکه

بگو کمکم کنید 🙏

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...