2777
2789

تو باغمون یه سگ هست تنها تو باغا می‌چرخه روزایی که میرم بهش غذا میدم ،دلم کبابه واسش میگم تو بارون و طوفان چیکار می‌کنه  ؟💔

تابستونا که مشکلی نیست هوا خوبه ،سگ بیچاره ماده اس ،تابستون میومدیم با بچه هاشو یه سگ نر بودن دور باغمون میچرخیدن، الان هیچکس دورش نیست بمیرم براش😔

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

منم الهی براش بمیرممممم نمی‌تونید یه سگ دیگه ببرید کنارش؟ 

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش جای خواب اینا درست کردین؟ آب و غذا چیکار میکنه؟ 🥺

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

خدا اونها رو اونجوری آفریده مطمئنا خدا بهشون بطور غریزی شکار یاد داده . خدا از همه به آفریده های مهربونتره و هواشونو داره همیشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

دلت نسوزه اینا همشون کلی بیماری دارن اینا با غذا دادن بهشون فقط توله میارن و جمعیتشونو بیشتر میکنن و دسته جمعی به یه بچه حمله میکنن و تیکه پارش میکنن اینا هاری دارن

فکر کن همین سگ تو آلمان بود 😐

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚
منم اوندفعه تو شهر یه سگ پاش شکسته بود ب زور راه میرف منم دستم فقط نون بود یه تکه انداختم جلوش برداش ...

🌹

برای سلامتی همه مردم دعا کنیم🌹🌹🕊🌹🌈🌹🕊❤️❤️🕊❤️❤️ اون که تا حالا مثلا نفهمیده به نفعشه نفهمه. بعد نیکا دیگه نمیشه عارف گوش داد💔💔خانم های عزیز آقایون محترم لطفا درخواست دوستی نفرستید تا شرمندتون نشم. ممنونم 💚
دلت نسوزه اینا همشون کلی بیماری دارن اینا با غذا دادن بهشون فقط توله میارن و جمعیتشونو بیشتر میکنن و ...

تو شهرمون جایی که مُرده هامون خاک میکنیم یکم سمت بیابون هست آرامگاه ها بعد پر از سگ هس ک لاغرن خیلی من براشون غذا جمع میکنم میبرم ینی خوب نیست؟ آخه گناه دارن طفلی هااا