2777
2789
عنوان

اپل دارا بیاین لطفا

126 بازدید | 87 پست

بچه ها یه مدت بود تو فکر خرید گوشی اپل بودم بعد الان برام سواله حالا که اینستا و واتساپ فی لتره بنظرتون گوشی گرون دیگه فایده داره خریدش یا نه؟ الان چه استفاده ای ازش میکنید؟ مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ استفاده اي!!!!   يعني من سه ماهه نه اينستا رفتن نه واتساپ     حتي فيلتر شكنهاشمكار نميكنه      ولي عاشقشم و الان منتظرم ١٤ ريجستري بشه     از نون شب بزنم برم بخرم      بيشتر ما اپل دارها بخاطر عشق اپل دستمونه نه كاربرد 😂😂

😐چ فرقی داره چ ایفون چ اندروید اینا واسه همشون فیلتره😐 البته مال من ک کارایی داره بقیه رو نمیدونم

نه منظورمه گوشی ارزون بخرم حالا که اینستا و وات نیست، آخه دیگه گوشی داشتن کاربرد انچنانی نداره فقط میشه باهاش زنگ زد،

هيچ استفاده اي!!!!   يعني من سه ماهه نه اينستا رفتن نه واتساپ     حتي فيلتر شكنهاشمكا ...

اخ گفتییییییی

چقد تو منیییییی

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!

عریزم اپل همش داستان داره برا فلتر وپروکسی

همش منقضی میشه زود به زود

هزینه داره برات

ولی اندروید ها با یه فیلرشکن ساده 

از واتساپ و اینستا استفاده میکنن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
هيچ استفاده اي!!!!   يعني من سه ماهه نه اينستا رفتن نه واتساپ     حتي فيلتر شكنهاشمكا ...

وای منم جز ایفون نمیتونم با گوشی دیگ‌کار کنم شنیدم ۱۴ریج شده صحت نداره؟؟؟ منم ۱۳دارم منتظر ۱۴ریج شه  بفروشمش بخرم😆

خدایا برای همه چی شکرت