بچه ها یه مدت بود تو فکر خرید گوشی اپل بودم بعد الان برام سواله حالا که اینستا و واتساپ فی لتره بنظرتون گوشی گرون دیگه فایده داره خریدش یا نه؟ الان چه استفاده ای ازش میکنید؟ مرسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سامسونگ بگیرم یه وقت رفع فی.لتر بشه پشیمون میشم از اینکه اپل نگرفتم
چکنم !!!
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
خیلیا بخاطر پز دادن میخرن مثلن باکلاسن الان دوستام دارن هیچ فیل تر شکنی کار نمیکنه براشون منم میخواستم بخرم اینجوری شد دودل شدم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عریزم اپل همش داستان داره برا فلتر وپروکسی همش منقضی میشه زود به زود هزینه داره برات ولی اندروید ...
اهان، من همیشه خدا سامسونگ داشتم، حالا یه مدته میبینم همسایه هامون همش اپل دستشونه به شوهرم گفتم تو هم برام بخر حس ضایع بودن دارم که دو ماهه اینستا و همه چی فی لتر شد
آخه خیلیا اینستا و وات ندارن، یعنی دیگه مثل قبل کاربردی نداره بقول دوستمون دیگه گوشی با آجر فرقی ندا ...
نمیدونم اطرافیانمم که دارن باهاش تل میان اینستا اینا فیل تر شکناشونم کار میکنه بقیه رو نمیدونم بخدا حالا باز شما مراجعه کن موبایل فروشی اونجا بهتر بهت مشاوره میدن