2777
2789
عنوان

اپل دارا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 87 پست
تفاوت قیمتیشون چقده؟

۱۳ معمولی الان ۳۴هستش البته رنگا و حافظه تفاوت دارن 

مثلا من ۱۳معمولی دارم ۳۰بفروشمش بخام ۱۴معمولی بخرم با همین حافظه احتمالا ۱۵تومنی باید بذارم روش

خدایا برای همه چی شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلار داره میره بالا سریعتر بگیر 

میترسم 

اخه اپل بگیرم درگیر فیل.ترشکن میشم

سامسونگ بگیرم یه وقت رفع فی.لتر بشه پشیمون میشم از اینکه اپل نگرفتم 

چکنم !!!

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

خیلیا بخاطر پز دادن می‌خرن مثلن باکلاسن الان دوستام دارن هیچ فیل تر شکنی کار نمیکنه براشون منم میخواستم بخرم اینجوری شد دودل شدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واي همسر منم مدام منو نصيحت ميكنه سامسونگ بخرم    ولي من  ميگم     عشق ...

همسرمنم ديشب ميگ عوضش كن اندرويد بگير بدرد نميخوره كاري نميشه انجام بدي باهاش كلي هزينه ميتراشه😒

بااينك حرفشو قبول دارم اما نميتونم ازش بگذرم😀

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
خیلیا بخاطر پز دادن می‌خرن مثلن باکلاسن الان دوستام دارن هیچ فیل تر شکنی کار نمیکنه براشون منم میخوا ...

چراعزیزم میشه فقط ازدیروز قطع شده

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
عریزم اپل همش داستان داره برا فلتر وپروکسی همش منقضی میشه زود به زود هزینه داره برات ولی اندروید ...

اهان، من همیشه خدا سامسونگ داشتم، حالا یه مدته میبینم همسایه هامون همش اپل دستشونه به شوهرم گفتم تو هم برام بخر حس ضایع بودن دارم که دو ماهه اینستا و همه چی فی لتر شد

آخه خیلیا اینستا و وات ندارن، یعنی دیگه مثل قبل کاربردی نداره بقول دوستمون دیگه گوشی با آجر فرقی ندا ...

نمیدونم اطرافیانمم که دارن باهاش تل میان اینستا اینا فیل تر شکناشونم کار میکنه بقیه رو نمیدونم بخدا حالا باز شما مراجعه کن موبایل فروشی اونجا بهتر بهت مشاوره میدن

خدایا برای همه چی شکرت