بچه ها یه مدت بود تو فکر خرید گوشی اپل بودم بعد الان برام سواله حالا که اینستا و واتساپ فی لتره بنظرتون گوشی گرون دیگه فایده داره خریدش یا نه؟ الان چه استفاده ای ازش میکنید؟ مرسی
کددم فیل تری رفع شده وه این دومیش باشه؟!! تل گرام یادتونه هی میگفتن بر میگرده؟ لاین و ... هیچکدوم
چی بگم والا الان یه حرفی بزنم تعلیق میشم😬😂
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
آخه کلشون تو همه محل نمیدن همش یا دور و بر ماشین مدل بالان یا گوشی خسته شدم خیلی جو ساختمونمون بده ج ...
عزیزم این اخلاق آدمای تازه بدوران رسیده س آدمایی که از اول پولدار بودن اصیلن اصن دنبال اینچیزا نیستن درشان خودشون نمیبینن خیلیم خاکین
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبار اپل بگیری دستت دیگ عمرا گوشی دیگه بگیریداداشم اپل داره از روز اول وصل بود اشتراک میخره همه چیزو میاره بالا والا من نمیتونم وصل شم ... اپ استور ایرانیم هست اشتراک میخری کلیه برنامه ها ایرانیو میتونی بریزی روش اونطور میگن واقعا نیس