2777
2789

میترسم گرونتر بشه و همه فقیرتر بشیم!!آینده بچه هامون چی میشه!!چه قدر سخته زندگی تو این کشور؛اونایی که تو این وضع بچه دار میشن؛نمیدونم با چه فکری این کارو میکنن!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت بدبخته دیگه والا طلا گرمی سی هزارتومنم بود من یادمه مارفقیر و بدبخت بودیم.

ارزو اینکه طلای درست و حسابی داشته باشم به دلم موند همیشه از پشت شیشه طلافروشی نگاه کردمو حسرت خوردم

بدبخت بدبخته دیگه والا طلا گرمی سی هزارتومنم بود من یادمه مارفقیر و بدبخت بودیم.ارزو اینکه طلای درست ...

جای طلا دو با بدل ژوپینگ پر کن؛ولی اب و نون چی!!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خیلی بده دیشب ۳ تا گونی برنج خریدیم ۱۲ تومن؛فاجعست.

خوبه شما تونستین سه تا گونی برنج بخرین من از اول ماهه هوس مرغ کردم متاسفانه باید منتظر حقوق باشم هرروز سیب زمینی میزنیم تو رگ

با چک کردن قیمت ها فقط خودمون نابود میشیم

انگار همه چی برنامه ریزی شدست، قشر متوسط فقیر شده وقشر فقیر داره جون میده، هیچکس به فکر نیست

خدا الهی لعنتشون کنه که روزگار رو برای مردم جهنم کردن