2777
2789
عنوان

اپل دارا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 87 پست
من داداشم هفته پیش میخواست ایفون بگیره دید اپ استور فیلتره و سخته... سامسونگ خرید

همین

منم یه ماهه میخوام گوشی عوض کنم 

منتظرم ببینم اوضاع چی‌ میشه 

😣

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هيچ استفاده اي!!!!   يعني من سه ماهه نه اينستا رفتن نه واتساپ     حتي فيلتر شكنهاشمكا ...

اگه خواستی بگیری ۱۴ پرو بگیر 

پرومکس نگیر سنگینه من گرفتم پشیمونم مچ دستم درد میگیره 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
وای منم جز ایفون نمیتونم با گوشی دیگ‌کار کنم شنیدم ۱۴ریج شده صحت نداره؟؟؟ منم ۱۳دارم منتظر ۱۴ریج شه ...

عزیزم من ایفون دارم 

خیلی بلد ‌نیستم باهاش کار کنم میشه یکم برام توضیح بدی

شما الان اندرويدم بخري چنان ارزونم نيس 

من بازي نصب ميكنم و موزيك ميگوشم فعلا تنها كاريه ك ميشه باتمام گوشيا انجام داد///:

ولي دركل ايفون خوش دست و روونه من دوسش دارم و عادت كردم بهش نميتونم گوشي اندرويد دست بگيرم🥴

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
نه منظورمه گوشی ارزون بخرم حالا که اینستا و وات نیست، آخه دیگه گوشی داشتن کاربرد انچنانی نداره فقط م ...

نمیدونم والا عزیزم من ک با فیل تر شکن اینستا میرم 

تلمم با پروک سی  وصله بقبه رو نمیدونم

خدایا برای همه چی شکرت

وای منم جز ایفون نمیتونم با گوشی دیگ‌کار کنم شنیدم ۱۴ریج شده صحت نداره؟؟؟ منم ۱۳دارم منتظر ۱۴ریج شه ...

من دیشب گوشیم باید ازانتن خارج میشد ولی فعلاکارمیکنه نمی‌دونم دلیلش چیه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
نمیدونم والا عزیزم من ک با فیل تر شکن اینستا میرم  تلمم با پروک سی  وصله بقبه ر ...

آخه خیلیا اینستا و وات ندارن، یعنی دیگه مثل قبل کاربردی نداره بقول دوستمون دیگه گوشی با آجر فرقی نداره، خاستم ببینم شما چه استفاده های دیگه ای از گوشی گرون قیمت میکنید