2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست
انشالله درست میشه همه چی..ب وشوهرت زنگ نزدی یا پیام؟

نه تو دوراهی ام.... وکیلم مگه به هیچ وجه نه زنگ بزن نه پیام بده بر علیهت استفاده میکنه. گیجم گنگم..... همه میگن ولش کن اون اگه میخواستت میومد تو این چند ماه دنبالت ولی میگم اومد دیگه من ردش کردم. میگن برگردی بیچارت میکنه ولی دلمم ارومم و قرار نداره. تحمل ندارم که دیگه مال من نباشه. اه حالم بده. دستم به هیچ جا بند نیس. 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس ششم گاهی اوقات قویه و با دل و جون حس میکنم طلاق نمیگیری و برمیگردی ب زندگیت♥️

وای خدا از دهنت بشنوه... ینی میشه یبار, دیگه دستاشو بگیرم.... ینی میشه دوباره تو خونم راه برم ای خدا😭😭😭😭😭😭کجایی میشنوی صدامو.... نه بچه ندارم. تو اقدام بودم ولی بچه دار نمیشدیم. شوهرم مشکل داشت

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
وای خدا از دهنت بشنوه... ینی میشه یبار, دیگه دستاشو بگیرم.... ینی میشه دوباره تو خونم راه برم ای خدا ...

عزیزم کاااش بیشتر فکر کنی..کاش با عقلت پیش بری ن با احساست..تو ک میگی شوهرمم بچه دار نمیشد و هزار مشکل دیگه پس اینقدر بخودت تلقین نکن و بگو خدایا اونچه ک صلاحمه برام رقم بزن..چندسالته مگه؟

مطمئن باش نه اینو علم ثابت کرده می دونی چرا چون هدف پیدا میکنی برای خودت آرزو پیدا میکنی برای خودت و ...

دقیقا همیشه به این فکر میکنم که خیلی از دخترها صرفا بخاطر داشتن استقلال ازدواج می‌کنند که اشتباهه استقلال باید قبل از تصمیم به ازدواج وجود داشته باشه و بعدا اگر زندگی خوبی نداشته باشند دقیقا بخاطر همین استقلال تحمل می‌کنند و تو اون زندگی میمونند چون باید برگردن خونه پدری و دوباره پول توجیبی و کنترل خانواده....

چقدر درد داره این زندگی.... من مطمئنم خیلی ها اگر شرایط استقلال و درآمد رو داشتن اینقدر روزهای خوش جوونیشون رو حروم شرایط اشتباه نمیکردن

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

با سلام و احترام 

برای‌ طلاق اول سعی کن به دلیل منطقی این تصمیم رو بگیری وقتی پای اعتیاد یا خیانت یا اختلال روانی مطرح باشه  و تازه اول اونقدر باید مستقل بشی که بعد طلاق به خاطر شرایط سخت مالی و عاطفی که میگذرونی دچار اشتباه یا فروپاشی نشی پس حتما جوانب رو بسنج و نقاط قوت و ضعف این قصیه رو بررسی کن و بعد تصمیم بگیر دوست گرامی 

دقیقا همیشه به این فکر میکنم که خیلی از دخترها صرفا بخاطر داشتن استقلال ازدواج می‌کنند که اشتباهه اس ...

عزیزم کاملا حرفت رو منطق و عقله ، آره بد بختی اینع که آقایان به این درک نرسیدن که ما هم یه قسمت از زندگیمون به استقلال تعلق داره ، و بدتر از اون اینه که مثلاً بعضی از خانوما میبینن یه زن دیگه استقلال دارع حسادت میکنن و میگن ایشالا کوفتش بشه یا فلان بشه ، در صورتی من برای هر دختری که موفق بشه خوشحال میشم (به جز کسی که بد منو بخواد) میگم اگه اون موفق بشه یعنی من موفق شدم هم من هم بچه‌های ما که بزرگ میشن چون یاد میگیرن هرکسی تو جایگاه خودش دارای ارزشه ! 

مطمئن باش اگه همه ی ما مستقل بودیم خیلی از خانوما تو زندگی آشغالی خودشون نمی موندن که تحقیر بشن بابت چندلقاز آخرم شوهره بزنه و فحش بده و خیانت کنه که سره زندگیش نباشع اونم دور از جون دور از جون عین گوسفند تحمل کنه!

یه بار یه متنی خوندم نوشته بودم اشتباه کردن اشتباه نیست تو اشتباه موندن اشتباهه!

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
نه تو دوراهی ام.... وکیلم مگه به هیچ وجه نه زنگ بزن نه پیام بده بر علیهت استفاده میکنه. گیجم گنگم... ...

مطمئن باش وکیلت حرف منطقی زده سریع استفاده میکنن از پیام و زنگ مخصوصا اگر فحش داده باشی یا هرچی  , یه چیز دیگه هم می خواستم بگم ببین منکه نمی دونم قضیه چیه ولی اینو خوب میدونم که اگه واقعاً براش مهم بودی این قدر مراقب عشق تو بود که حتی نمی زاشت توی راه قدم بزاری بازم سبک و سنگین کن عاقلانه تصمیم بگیر اینم بدون که هیچ رابطه ی با تلاش یه طرفه دووم نمیاره

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
سلام عزیزدلم... حرفات اشکم رو دراورد😭😭😭😭😭اون دعایی که کردی برام میدونم رد نمیشه😭😭😭😭فقط دعا ...

عزیزم ذکر یا عزیز زهرا رو روزی ۳۶۰ مرتبه بخون

چله یس شروع کن

آیه ی فرج رو چهل روز بخون

با دل شکسته بگو یا اباصالح المهدی، واسم پدری کن

حتما یه فرجی میشه

منم شرایط خوبی ندارم، خواستی بیا تاپیکم ، واسم دعا کن

چرا ؟ چه تحقیری ؟ کی تحفپقیرت مسکنه؟ مگع نمیگی ازدواح دومت چشم همه رو کور کرده؟ 

دیگه تو بحث و دعوا پیش میاد شوهرم سرکوفت میزنه بااینکه ازش تعهد گرفته بودم قبل عقد

دختر دارم. آره بعضی مسائل قابل حل نیس باید جدا شد دیگه.......

اگه شوهر دومت دلش با زندگیته توام دل بده به دلش