2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان

119 بازدید | 33 پست

مامانا بچه من ۹ ماهشه ،قبلا صبرمیکردم شبا ساعت ۹ که همسرم میومد میرفتم حموم بچه رو مسپردم بهش،الان که میگن قراره آب ساعت ۸ قطع شه تو فکرم روزا یه جور دیگه برم بدون کمک کسی،تجربه ای دارین بگین،مثلا با خودم ببرمش حموم؟چجوری؟فقط نگین بخوابه بعد برو ،چون الان شیطون شده اگه یهو بیدار شه میره اویزون میشه از مبل و میز یهو میخوره زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدومـ شهرین که قراره از ساعت ۸ آبتون قطع بشه

تهران،حالا در حد شایعه هست یا قراره عملی بشه رو نمیدونم ولی تو خبرا خوندم قراره از ۸ شب تا ۶ صبح قطع شه

جدا از اون همش فکر میکنم اگه بشه و بتونم یه راهی پیدا کنم که بدون کمک کسی برم خیلی خوب میشه،چون یه وقتایی مثلا جایی دعوتیم باید برم حموم ،مکافات دارم ،همسرم باید کارشو زودتر ول کنه بیاد خونه تا من حموم برم یا کلا بیخیال مهمونی رفتن شیم

بنظرم تو حموم یه گوشه تو تشتی چیزی بچه تو بزار توم برو حموم کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من وقتی میخوابید میرفتم کلا حمومم ۱۰ دقیقه طول میکشید هی در حموم و هم باز میکردم ببینم بیدار نشده

منم میخوام اینکارو کنم ،میگم اگه برم کله پر از کف باشه این پاشه بره اویزون شه چه خاک بریزم تو سرم چون تعادل نداره هنوز از پشت با سر میخوره زمین

دقیقا وقتی خوابید باید بری. جاسو بنداز‌نزدیک حموم. پنج دقیقه ای برو بیا. یا حاضرش کن باخودت ببرش. نم ...

نه نبردم تا حالا،واسه همین پرسیدم اینجا ببینم اگه کسی اینکارو میکرده تجربه اش رو بگه

نه نبردم تا حالا،واسه همین پرسیدم اینجا ببینم اگه کسی اینکارو میکرده تجربه اش رو بگه

ببر با خودت ، تشت و پر از آب کن یا اگه استخر بادی داره اون و ببر بزار بشینه با آب بازی کنه چند تا اسباب بازی هم ببر