2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12003 بازدید | 568 پست
عزیزمم ان شالله خدا به دلت آرامش بده 

استارتر 

مادر شوهرت زنگ‌زد به حالت دلسوزی بگو‌ بچم اینده نداره ‌پسرتون نمیجنبه کاری نیست حتی اون‌یکی پسرت گفته‌چرا‌موندی 

بزار تنها بمونه شاید فکری بکنه برای زندگی 

بفهمون‌قصد طلاق‌ نداری قهر کردی به خودش بیاد 

حتی میتونی خودت زنگ بزنی به بزرگ‌تری بخوای ارشادش کنن همین 

قرار نیست هر قهری طلاق باشه 

وکیل اول میپرسه تا خالا اعتراضت رو گفتی قهر کردی چهار تا بزرگ‌تر دلیل تو رو بشنفن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم 😭😭😭😭از ته ته ته دلم میخوام برگردی کنارش.... من یه شب خواب دیدم داره ازدواج میکنه هنوز ...

قربونت برم دعام کن

هرکس میخونه این متن رو دعام کنه

دلم میخواد بیام اینجا و بگم شوهرم برگشته پیشم

دلم میخواد دیگه ازش جدا نشم

ازم جدا نشه

شمارو به خدا همتون دعام کنید

علت طلاقت چی بوده؟ بچهات چراپیشت نیستن

علت طلاقم لج و لج بازی بود اشتباه کردم چون جلو خانوادش دندونم با مشت شکست جدا شدم 

ی بچه دارم ک قراره پیش مادر پدرم بمونه الانم با شوهر دومم مشکل دارم.خودم دیگه بهم ثابت شده ک مشکل دارم هیشکی بام نمیتونه زندگی کنه.

ای خدااااااا... چقد خوشحالم کردی از این اتفاق😭😭😭😭تمام جونم استرس و ترسه... دلشوره داره جونمو میگ ...

نفس چرا دو سه هفته دیگه اخه؟😥

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
من طلاق گرفتم‌با بچه... پشیمونم بااینکه ازدواج دومم در ظاهر چشم همه رو کور کرده اما  خواهران ...

چرا ؟ چه تحقیری ؟ کی تحفپقیرت مسکنه؟

مگع نمیگی ازدواح دومت چشم همه رو کور کرده؟ 

علت طلاقم لج و لج بازی بود اشتباه کردم چون جلو خانوادش دندونم با مشت شکست جدا شدم  ی بچه دارم ...

نمیدونم شاید دلیلت کافی بوده ک جدا شدی حالا سعی کن اشتباهتو تکرار نکنی و از تجربت استفاده کنی تا زندگی خوب بسازی و پسرتم موفقیت و محبتت و مسئولیت مادریتو ببینه درکت میکنه و دوستت داره ولی من دلیلی مث خیانت و جدایی جنسی و عاطفی منظورمه بیشتر بنظرم قانع کننده تر باشه بعدها باعث پشیمونی نشه

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺
پسرم خدا راشکردرسهاش خوبه گفتم فردا بیاد کتابهاش بیاره باهاش کار کنم

سلام ببخشین عزیز یه سوال خارج از بحثتون  دارم،گفتین پسرتون لکنت داره و ۱۰ ساله هست میخاستم بدونم تازه اینجوری شده یا از بچگی لکنت داشت؟؟بعد گفتار درمانی هم بردین اثر نداشت؟؟

وتی چ عجله ای..من با وجود خیانتای کثیفش بازم موندم و میگم بعد پشیمون نشم بخاطر بچم

حماقت😭😭😭😭😭حالم از خودم بهم میخوره. دلم میخواد بمیرم نباشم تا هیچی نبینم.....

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞