2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12003 بازدید | 568 پست
اصلا تعجبم که حتی یکبار شوهرم زنگ نزده

چون با مادرشوهرت در ارتباطی من دارم جدا میشم ولی اونا میخواستن من بچمو بذارم پیششون ولی نه میتونم از بچم جدا شم نه تربیت اونا رو قبول دارم همون ک پسرشونو بزرگ کردن تحویل من دادن هنر کردن

پسرم همه دنیام 😘💋💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ طرف دوسالع عقد کرده الان دو ماهه از زنش خبر ندارع البته اینا زیر یه سقف نرفتن دو عقد اند

پسره زنگ نزده بگه زن مرده ای یا زنده ای ؟!

تازه مامانش رو گفته زنگ بزنه خونه دختره بگه بیایم تعیین روز عروسی بدون اینکه خودش به زنش زنگ بزنه یکاره دست و رو نشسته 😐

حتی در مورد محل زندگی هم که می خوان خونه بگیرن مشورت نکرده

دو ماهه از زنش خبر نداره بعد خودش رفته گشت و گذار 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
 منم طلاق گرفتم حالم خیلی گرفتس

قصد جسارت ندارم میتونم بپرسم چرا

اگه دوست نداری بگی لازم نیست 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
واقعا بابام گفته اگر تا یک هفته دیگه زنگ نزد برو اقدام قانونی کن

من ۳ ماه اومدم خونه مامانم بهم زنگ نزد  بچه م ۱۵ روزه بود نوزاد بود ترکم کرد    مجبوری خودم پیام دادم و ....  بدون بقیه و خانواده و غرور خودش باعث میشه  تو زیاد تنهاش نگذار

تو تاپیکهام هست عزیزم

دوران سختی رو پشت سر گذاشتی اما من مطمئنم که تو خیلی پوست کلفتی چون تصمیم گرفتی ، توی اون راه قدم گذاشتی ، بعد به نتیجه رسوندی 

این که ناراحتی کاملا طبیعیه ولی مطمئن باش چند وقت دیگه که خودتو کامل جمع و جور کنی  آروم میشی وقتی قدرت رها کردن همچین وضعیتی رو داری یعنی واقعا قوی هستی

بعضیا حتی جرات ندارن به طلاق فکر کنن چه برسع به نتیجه برسونن ولی تو موفق شدی 

نه وازکتومی نکرده اخه ۲ بار شدم

شآید بعدش ک دیده باردار میشی و بچه میخوای اینکارو کرده بالاخره ک حواست باشه یبار کلاه نزاره سرت.البته عزیزم بچها همش دردسرن اما گفتم حالا که تو جوونیتو پاش گذاشتی و بچه میخوای حواست باشه.حتما زیر نظر ی دکتر خوب برو واسه باردارشدن 

یه سوال من از خانم هایی مثل شما دارم  اگه شرایط کار و اقتصادی خوب بود و شما میتونستی کار کنی و ...

مطمئن باش نه اینو علم ثابت کرده می دونی چرا چون هدف پیدا میکنی برای خودت آرزو پیدا میکنی برای خودت و میجنگی و یه زندگی بهتری می سازی 

اسی طلاق نگیرمن الان ۳۴سالمه کسایی میان خواستگاریم ۵۰ساله بخدادلم میخوادخفه شون کنم مرداهمه پرو هستن تازه من شاغلم قیافه واندامم خوبه خانواده خیلی سرشناس وخوبیم دارم

من بخشیدمش فقط نمیدونم چی شد یهو رفت ما بعد طلاق باهم خوب بودیم حتی قرار شد برگزدیم نیمدونم چی ش ...

برا منم دعا کن شوهرم برگرده تو عده هستم

التماسش کردم قبول نکرد 

ولم کرد با یه بچه

داغونم 

بچم میگه بزرگترین ارزوش برگشت باباشه

تو اگه بهش میگفتی برمیگشت؟؟