2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
نمیدونم منکه منتطرم پول ارث قراره بهم برسه بگیرم برم اونه بگیرم ..اینجا که خونه افتضاخه ..تا تابستون ...

گفتم اگر مجبور شدم مهریه هم یه چیز بگیرم که دیگه سرکار هم برم تااون موقع یه مقدار پول جمع کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرت زنگ زد بگو شما پاپیش بذارید یه کاری برای من بکنید به تعهدی چیزی تا من برگردم همینجور شوهرت بهت زنگ نزده پاشی برگردی که خیلی ضایع هست 

پسرتم که اجازه میدن میاد پیشت و میره دیگه 

ولی بیرون دادگاه حلش کن چون تو دادگاه های ایران چیزی گیر زن نمیادش حالا جدای از هزینه زیاد و وقت گیر دادگاه ها

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
من بعد از یازده سال امدم قهر خونه بابام خانوادش میفهمن پسرشون چه جوری هس الان میگم اگر امدن یه سری ش ...

خوشگلم خانواده هیچوقت بچه خودشون و ول نمیکنن بیان طرف شمارو بگیرن حتی پسرشون شمر ذالجوشن باشه و شما امام بازهم به تهش که برسن طرف بچشون ومیگیرن،شما اصلا و ابدا نباید قهر کنی قشنگم شنا دوتا آدم بالغ وکامل وعاقل هستین چرا پای خانواده هاتون وبه زندگیتون باز میکنین؟؟؟ بااین کارت اختلافات به جای حل شدن مثل یه کلاف بزرگ و بزرگتر میشه چون خانواده ها دلسوز بچشون هستن قطعا یه کوتاهی های شما داری و یه کوتاهی هایی هم همسرت ولی خانواده ها از بُعد احساسی نگاه میکنن ، هر کدوم بچه خودشونو بی تقصیر میبینن و طرف مقابل رو مقصر بعد از رو دلسوزی میان یه چیزایی میگن یه راهکارایی میدن که گند میزنن ب زندگی،باهم فقط صحبت کنید و مذاکره کنید تا مشکلتون حل بشه نه قهر نه دعوا نه طلاق نه توهین نه سکوت 

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
چطوری دو بار؟

چون قرار داد نبستیم اینخونه هم نزدیک خونه باباش اینا هس صاحب خونه هم میدونه شوهرم ازاین خونه بلندشه نیس از این طرف زنگ میزنه میگه آرامش نداریم از اینطرف میگه بشینین قرارداد ببندین من سرش شدم عصبی داغون

خوشگلم خانواده هیچوقت بچه خودشون و ول نمیکنن بیان طرف شمارو بگیرن حتی پسرشون شمر ذالجوشن باشه و شما ...

ضمنا فعلا هم هیچ واکنشی نده بالاخره همسرت میاد،حتما شرم میکنه از خانوادت چون میگی بعد ۱۱ سال اولین باره....قطعا خجالت میکشه که نمیاد و مادرش و میفرسته

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee

[QUOTE=259663747]راستش بگم نه دروغه ولی مسنه ۶۶ سالشه من ۲۸[/QUO

خیلی اختلاف سنی دارید 

ولی خوب تصمیمه ک باید میگرفتی اونم با اجبار

سعی کن به خودت برسی و زندگی شادی داشته باشی .

انشالا بچه دارم بشی کلی مشغول میشی

الهی بمیرم برای دلت💔 قشنگ سوز کلامت رو حس کردم 💔💔 مشاوره رفتید؟ بهترین ها برای خودت وپسرت ر ...

فدات عزیزمم نه مشاوره نرفتیم شوهرم از مشاوره خوشش نمیاد حرف حرف خودشه

چون قرار داد نبستیم اینخونه هم نزدیک خونه باباش اینا هس صاحب خونه هم میدونه شوهرم ازاین خونه بلندشه ...

به نظرت این دلیل موجهی هست؟

میتونی تلفن صاحب خونه رو جواب ندی.

یا جوری تند و خشن باهاش برخورد کنی که سال بعد تمدید نکنه

[QUOTE=259663747]راستش بگم نه دروغه ولی مسنه ۶۶ سالشه من ۲۸[/QUO  خیلی اختلاف سنی دارید  ...

مشکلم همینه از همسر سابقش ۲ داره از من بازی در میاره اولش میخاست ۲ بار هم باردار شدم بار اول به اسرارش سقط کردم بار دوم خارج رحمی بود