انقد تو فشارم انقد روزگارم سخت میگذره که فکر فرار زده به سرم. نکن تروخدا..... برگرد سر زندگیت تا دیر نشده. پشیمونی خیلی درد داره. من دیگه هرچقد دست و پابزنم درست نمیشه. عشقمو از دست دادم.... زندگیم رفت و فقط حسرتش برام موند.....جای من نیا.... تجربمو تجربه نکن. بخدا سخته. هرکی میگه راحته چرت میگه. تو این هشت ماه اندازه هشت سال پیر شدم.
من عاشق شوهرمم ولی باید تمومش کنم..... چوت دیگه منو نمیخواد. چون زمانی که اومد التماس من گفتم خانوادم و اونم رفت و دیگه سراغم رو نگرفت... حالا من موندم و یه عمر پشیمونی... من موندم حسرت دیدنش.... حسرت دستاش.... حسرت شنیدن صداش.... خیلی سخته نتونی خودتو ببخشی. خیلی سخته خودت مقصر بهم خوردن زندگیت باشی. من همه اینارو گفتم شاید با شنیدن حرفام یکم دلت بلرزه یکم بترسی.... تمام تلاشتو بکن مشکل زندگیتو حل کنی. مشاور کمک میکنه. بزرگترا کمک میکنن راهشچ پیدا کن ولی طلاق اخرینه اخرینه اخرین راهه..... از همین اول بهش فک نکن حتی به زبونت نیار که بقیه رو متوقع کنی از خودت. بابات میگه طلاق بگو بابا صبر کن من دوسش دارم. حتی اگه الان دلخوری از شوهرت ولی جلو بابات نفروش همسرتو. دیگه نمیدونم چی بگم که بفهمی چی میگم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در ضمن اینم بگم. اگه عدم تمکین بزنه برات و تو برنگردی ناشزه میشی و میتونه از دادگاه اجازه ی ازدواج مجدد بگیره. اونوقت اون میره دنبال زندگی خودش و تورو هم طلاق نمیده و انقد باید بمونی تا یا دلش به رحم بیاد یا پنج شش سال باید غایب باشع تا قانون خودش طلاقتو غیابی بگیره..... اونوقت نه میتونی سرکار بری نه کاری کنی چون شرعا قانونا شوهرته و اختیارتو داره. و هرجا بخوای بری برای کار میتونه مانع کار کردنت بشه. اونوقت باید چشمت به دست بقبه باشه که دو قرون پول بزارن کف دستت.... من هنوزم وقتی بابام گه گداری بهم پول میده میخوام زمین دهن باز کنه برم توش.... این فقط یکی از هزارتا مشکلیه که وحود داره.
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
من عزیزمم درحدی تحمل کردم که حتی برادرخودش گفت برای چی توموندی پاشو برو خونه بابات ای درست شدنی نیس ...
ببین عزیزم وقتی میبینی به تهش رسیدی و جدایی راه اخره جدا شو... اون بچه ، بچه ی طلاق بشه خیلی بهتر از اینه که یکسره بهش یاداوری بشه بخاطر اون زندگی کردی و شاهد اختلاف و دعواهاتون باشه اینجوری تا ابد عذاب وجدان داره
هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
شوهر من خونه پیداش نمیشه که حرف بزنه وقتی هم میاد میگه من حوصله ندارم هیچی نگو حسابش کن درحدی هس برا ...
برادرشوهرت بیخود گفته...ببین هر مردی یه قلقی داره قلقش رو پیدا کن مطمئن باش موفق میشی
شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
خانواده ام بهم میگن اصلا بعید میدونیم فکرت باشه یا دوستت داشته باشه
چقدر خانواده ها جو رو متشنج میکنن😑اصلا و ابدا اینطور که میگن نیست حالا زمان که بگذره متوجه حرفم خواهی شد
شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee
من عقدم اختلاف داریم و قهرم الان ۱۵ روز خبری از خودش و خانوادش نیست من میخوام جدا شم خسته شدم
شما عقدی شرایطتت فرق داره،تودوره عقد که باید بهترین دوران زندگیتون باشه وقتی همسرت الان ۱۵ روز میتونه ازت دور باشه وای ب حال دوران متاهلی.....البته نمیشه یه طرفه به قاضی رفت خودت کلاهت و قاضی کن ببین خودت چقدر مقصر بودی خانوادت چقدر مقصر بودن؟ خیلی وقتا خودخواهانه نظر میدیم در حالیکه طرف مقابل هم کاملا حق داره، اینم بگم تو دوران عقد تنش و ناراحتی خیلی خیلی زیاد پیش میادبالاخره میاد وپیداش میشه ولی سعی کنین حتما برین مشاوره اگر نیومد شما خودت حتما برو راهکار هایی بهت میدن ک بتونی تو مشتت بگیریش
اونموقع 7 سالم بود و خواهرم 9 سالش بود گذاشتنمون بهزیستی دوباره 10 سالگیم بود که بردن مارو تو کلانتری ول کردنو رفتن از صبح هیچی نخورده بودیم سر ظهر بود تا شب اونجا موندیم اخرش چون جای نداشتیم شب بردنمون بازداشتگاه