2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست
اونموقع 7 سالم بود و خواهرم 9 سالش بود گذاشتنمون بهزیستی دوباره 10 سالگیم بود که بردن مارو تو کلانتر ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم واقعا😔😔مادرت الان میبینی ؟چطورتونست اینکاروکنه؟

منوشوهرم شب برد خونه مامانم هرکارکرد پیاده نشدم برم گفت بچه رو بده ببرم گفتم بیا ببر ب سلامت،بچم توبغلم خواب بود یعو از خواب پرید گفت من مامانمو میخوام بوسش کردم گفتم تنهات نمیذارمو بابات الان فقط عصبیه گریه نکن دگ شوهرم کوتاه اومد رفتیم خونه💔💔💔خدابه شوهرم عقل ب منم صبر و تحمل و آرامش بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم واقعا😔😔مادرت الان میبینی ؟چطورتونست اینکاروکنه؟ منوشوهرم شب برد خونه ماما ...

خدا کمکتون کنه دعای نادعلی واقعا جواب میده من خودم بارها نتیجه گرفتم 

شوهر کرده بود اومد مارو برد پیش خودش از شوهرش انقدر کتک خوردیم بیشتر خواهرم .یه روز تو بارون یه سگ تو کوچه بود بهمون گفت شرف اون سگ از بابات بیشتر ه تازه ادم هرزهی بود چند بار خواست بهم دست درازی کنه اما نتونستم به مامان م بگم بعد از یه سال ازش طلاق گرفت الان ازدواج کردم 

من بچه بودم پدرم فوت کرد تازه طلاقم نگرفت هنوز تو حسرت دیدن پدرمم بچه همون قدر که مادر میخواد پدر هم میخواد هیچکدوم جای اون یکیو نمیگیره توی اوج رفاه هم که بزرگش کنی آخرش کمبود یه نفرتون براش احساس میشه مخصوصا موقعی که نوجون و جون بشه شایدم چیزی نگه ولی از درون داغون میشه

من هروقت دعوامون میشد یا بحث میکنیم که اون میگفت هااا ناراحتی برو خونه بابات 

منم دیدم جایی ندارم برم خانوادم‌خوبن ولی اصلا سیاست ندارن منم کلا حوصله جنگ و‌دعوا ندارم

محکم بهش گفتم اینجا خونه منه تو مشکل داری تو برو 😁حالا جالبه خونه پدر شوهرم هستیم که قراره بعد ۱۰۰ سال ۲ دنگش مال ما باشه😅

بعد از ۱۱ سال اولین بار امدم قهر ازبس خون به جیگرم کرده 

منم بعد ۱۱ سال امشب میخوستم برم که قهر که پشبمون شدم.. فکرامو کردم دیدیم اولا دخترم استرس میگیره و گناه داره ( کلاس اوله)دوما مامان و بابام تازه بعد عروسی داداشم دارن نفسی میکشن اعصابشون خرد میشه و غصه میخورن سوما شوهرم نمیاد منت کشی و بدتر از اون ترسیدم زنگ بزنه مادرشوهرم بیاد پیش دخترم( فکر این که من تو خونم نباشم و اون بیاد روانیم میکنه چون میدونم چقد خوشحال میشه و چجوری میچسبه پسرش) خلاصه آشتی کردیم.. دلم که اصلا باهاش صاف نیست ولی خب چاره چیه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من هروقت دعوامون میشد یا بحث میکنیم که اون میگفت هااا ناراحتی برو خونه بابات  منم دیدم جایی ند ...

تو دیگه چه پررویی🤣🤣🤣🤣

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من بچه بودم پدرم فوت کرد تازه طلاقم نگرفت هنوز تو حسرت دیدن پدرمم بچه همون قدر که مادر میخواد پدر هم ...

منم قبل بارداریم به طلاق فکر میکردم دیدم نه همین الان که این دخترم ۷ سالشه به پدر نیاز داره و من اصلا حریفش نمیشم که حرفمو گوش کنه.. گفتم این بزرگ بشه به پدر نیاز داره در نتیجه موندم .. 

ی هفته ! 

منم عقدم حداقل دو س ماه طول کشید به اومدنش :/

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

من الان ۵ ساله طلاق گرفتم . ولی طلاق اصلا خوب نیس . شوهرم بعد ۱۳ سال خیانت کرد مچشو گرفتم اظهار پشیمونی نکرد گفت میخوام برم با زنه زندگی کنم . منم گفتم برو به درک . طلاقمو گرفتم دخترمم گرفتم . الانم عین این ۵ سال یه بارم نیومده دخترم رو ببینه بس که هول و بی شرفه