2777
2789
عنوان

مامانا بیایید بحث داغ زیبایی جنین 😁

30209 بازدید | 115 پست

راهکارهایی که واقعا براتون جواب داده رو بگین، جدا از بحث ژنتیک آخه خودم خیلی ها رو به چشم دیدم که بچه هاشون بی نهایت سفید و بور و نازن و اصلا به پدر و مادر یا حتی پدر بزرگ مادر بزرگ هاشونم نرفتن😥😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا برعکس من دوست دارم بچم گندمی و مو مشکی باشه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من شنیدم:

سیب    انار   کندر(برا هوش)

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

من کپیه مادربزرگ پدرمم که ۵۰ ساله فوت شده😐 پدرم همیشه گفته

مگه حتما باید به پدر مادر و فامیلای نزدیک برن؟

همش به ژنتیک مربوطه گل من

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا مامان بیچارع من ن تنها سر من چیز خاصی نمیخورد همشم سرکار بود و من بشدددت بور و ناز شدم بچع ب خانوادش میره ربطی ب اینا نداره من ب مامامم رفتم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻