2777
2789
عنوان

به نظرتون این حسادته یا بیشعوری

143 بازدید | 16 پست

یگم طولانیه ولی لطفا بخونید🥲🙏

من حدود 7 رزوه شمالم با خانوادم. رفیقم ک مثلا صمیمی هستیم قبلش مدام میگفت وای من پول ندارم من هیچی ندارم این تابستون مردم پرسیدم تو خونه کلی نق میزد بعد ک فهمید من رفتم شمال  کلی استوری گذاشتم نه ریپلی مزد نه هیچی با کمال پر رویی زنگ زده میگه انقد نرو بیرون کی...ری بمون هتل برا من انتخاب واحد کن  یکم در دسترس باش چرا جواب نمیدی؟ و فلان انقدددددددد زنگ زد رو گوشیم سوالای الکی راجع ب انتخاب واحد پرسیددد ک واقعا عصبی شدم فک کن وسط جنگل همه دارن لذت می‌برند من 45 دقیقه داشتم کمکش میکردم برا انتخاب واحد درحالیکه ترم قبل خودش انجام داده بود!!!!

یا مثلا خسته و خورد رسیدن هتل میخوام بخوابم ساعت 12 شب میگه نخواب کد منو بگیر برو انتخاب رشته کن

من محاله وقتی کسی رفته مسافرت انقد مزاحمش بشم بقران حتی باشه خواهرم  اصن روم نمیشه بقران درک میکنم اون رفته خوش بگذرونه چرا باید من وسط مسافرت ازش بخوام خوشی خودشو بزاره کنار و وقف من بشه؟

من واقعا از این همه پر رویی بدم اومد چون خودم اصلا آدم متوقعی نیستم واقعا ب نظرم کمال پر رویی هست تو مسافرت ک بعد از 5 سال پیش اومده اینجوری مزاحمت ایجاد کنن😐💔 

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

هردو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر خودتی که حالت پرواز نمیزاری گوشیتو گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

شاید خیلی باهات احساس راحتی داره 

منم یه دوستی دارم با هم همینجوری هستیم در همه حال سرمون توی .....همدیگه است 

مهمونی و مسافرت و .....فرقی نداره 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شاید خیلی باهات احساس راحتی داره منم یه دوستی دارم با هم همینجوری هستیم در همه حال سرمون توی .....هم ...

این احساس راحتی تیس ب نظرم احساس مزاحمته چون من واقعا اذیت شدم نمیدونم دیگه......

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

گوشیتو دایورت‌کن رو ی خط خاموش بیخیالش شو

دقیقا...

حالا بقیه میگن مشکل منه ینی من حساسم😐💔

ولی اشتباه از خودته که حتی جواب میدی تو این شرایط .پیام میدادی دستم بنده نمیتونم

حالا تعجبم اینجاست بقیه میکن تو خیلی حساسی و اینا