2777
2789
عنوان

خانومای محجبه یک لحظه تشریف میارید

448 بازدید | 40 پست

خاله و شوهر خالم یک هفته قراره برن مسافرت و پسرخالم که ۱۳ سالش هست رو متاسفانه نمی برن و قراره بیاد خونه ما.خودم ۱۸ سالم هست و چادری هستم.

می خواستم عبا بلند با روسری بپوشم اما تحملش برای یک هفته واقعا سخته

بنظرتون اگر لباس کمتر بپوشم مشکلی داره یا نه؟

سیزده سالشه زیاد سخت نگیر😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سن تکلیف نرسیده

تیشرت بلند و شلوار گشاد و یه شال کافیه دیگه

من خودمم همینجوری بودم 

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

دامن بپوش با روسری عبا سخته

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کاملا بستگی به اون آقا پسر داره

من خودم تو فامیل پسر زیاد بود

جلو پسر دایی هام خیلی راحت بودم با شومیز و شلوار 

اما جلو پسرعمه هام چادر سر میکردم بازم حس میکردم نگاه شون روم سنگینه

اما به نظرم تو این سن شومیز و شلوار بپوشی خوبه