2777
2789

سلام به همگی،میشه در این مورد راهنماییم کنید بالای ۱۵ ساله خارج ایران زندگی میکنن (خانوادشون ایرانن)تحصیلات دانشگاهی ندارن ۱۱سال اختلاف سنی داریم پدرشون فوت شده تو مخارجم با برادرشون شریکن اینجور که گفتن تا اخر باید به خانواده از لحاظ مالی کمک کنن وضع مالیشونم متوسطه اینم گفتن که بعد عقد تا زمان جور شدن ویزا باید با مادرشون زندگی کنم😑😑نظر خودم ۸۰ درصد منفیه به نظر شما جا داره باز روش فکر کنم یا جواب قطعی رو بدم؟

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلش ؟ کجای خارج ؟ عشق چی؟ 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
کدوم کشور؟

حوزه بریتانیا کشور اصلی رو نمیتونم بگم 

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
منفی  نه تحصیلات داره نه پول زیاد ، تازه باید با مادرشم زندگی کنی ،اختلاف سنی زیادی هم دارید&n ...

سن نگف ک 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

جواب قطعی من بستگی ب شرایطم داره .اگر اقا با ادامه تحصیل و کار در ایندم مشکلی نداره و الانم دستش ب دهنش میرسه میتونه زندگی اداره کنه بله جوابم مثبته .این سختی زندگی با مادرش می ارزه ب بعدش

💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜

کدوم کشور زندگی میکنع؟

بدون تحصیلات با وضع مالی متوسط اونجا کارش چیه؟!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

منفی  نه تحصیلات داره نه پول زیاد ، تازه باید با مادرشم زندگی کنی ،اختلاف سنی زیادی هم دارید&n ...

یه سوالیم که برام پیش اومده اینکه چرا همونجا ازدواج نکرده جوابش قانعم نکرد