2777
2789

نمیتونم درس بخونم یه جایی از بدنم درد داره حس میکنم سر...طانه وحشت کردم نمیتونم برم دکتر به دلایلی تو برزخ گیر کردم 

نمیتونم بخوابم مخصوصا بعد از ظهر که میخوابم از ترس پنیک میکنم 

تورو خدا دعا کنید چیزی نباشه جونم داره میاد بالا

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
بگو شاید بتونیم کمکت کنیم

پول ندارم الان برم امکان داره سونو اینا بنویسه همین چند وقت پیش سره یه موصوع دیگه ۱۰ تو من پول دوا دکتر دادم 

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول ندارم الان برم امکان داره سونو اینا بنویسه همین چند وقت پیش سره یه موصوع دیگه ۱۰ تو من پول دوا د ...

سونو چی بنویسه؟

بعضی وقتا هم لازم نیست 

یه دکتر برو از نگرانی در بیای

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
پول ندارم الان برم امکان داره سونو اینا بنویسه همین چند وقت پیش سره یه موصوع دیگه ۱۰ تو من پول دوا د ...

دورت بگردم عزیزم من تجربه سرطان دارم با یقین میگم دکتر بهم گفته سرطان درد نداره اگه درد داری عفونت یا چیز دیگه اس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

این همه مشکل هست بعد تو سریع نتیجه گیری کردی دوراز جون سرطانه؟ وسواسی شدی به نظرم هرکسی یسری دردایی و تجربه میکنه نمیاد بگه سرطانه که اگر رفع نشد میری دکتر چک میشی دیگه انقدر عذاب دادن نداره که